Nemovitost v Orlických horách Žilková nabízela už na začátku dubna za šest milionů korun. V nabídce realitní společnosti Private Estate ale dlouho nezůstala a nyní už je prodaná. Ostatně kdo by se nad tím podivoval, když se jedná o vyhledávanou roubenku v lůně panenské přírody!

„Rádi jsme tam jezdili, máme k ní vztah, ale teď je to nutnost,“ posteskla si Veronika, kterou to zřejmě přece jen trochu mrzí. „Rozloučila jsem se s velikou životní etapou a místem, kde jsem většinou trávila dovolenou,“ prozradila v pořadu TV Nova Život ve hvězdách.

Chalupa prý v rodině byla dlouhých šedesát let. Tak proč nakonec došlo k prodeji? „Z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze,“ objasnila důvody herečka, a jasně tak dala najevo, že se obětovala pro dceru Agátu a její rodinu.

Modelka zřejmě potřebuje peníze, aby mohla při rozvodu vyplatit svého manžela Jakuba Prachaře (36) z jejich společného domu v Suchdole. Tam chce i s dětmi zůstat, ačkoliv je pravda, že původně se jí stavba ani trochu nezamlouvala. „Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl beton. Jako správná manželka jsem ustoupila,“ uvedla už v době, kdy se vila stavěla. Jenže časy se mění a dnes je pro ni jistě důležitější, aby její ratolesti měly alespoň trochu zázemí.

VIDEO: Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková přiznala: Svatba syna v ohrožení a pláč po hovoru s vnoučaty! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií