V televizním pořadu, který nese jejich jméno, předvádějí členové a především členky rodiny Kardashianových téměř vše. Přesto je těmto dámám zatěžko přiznat, že si nechaly obličeje upravit šikovnými plastickými chirurgy. Za to se hvězdičky z reality show zkrátka stydí. Tohle už je ovšem do očí bijící. Že se v případě Khloe Kardashianové a jejího aktuálního vzezření musela odehrát rapidní změna, kterou způsobil skalpel, zvládne rozpoznat i člověk bez medicínského vzdělání.

Samozřejmě že než zveřejní jakoukoli svou fotku, pomáhá si Khloe Kardashianová nejrůznějším filtry a programy vylepšujícími tvář zachycenou na snímku. Ne nadarmo se jí a jejím sestrám přezdívá královny filtrů. Nad tím se tudíž nikdo nepozastaví. Co ale nadzvedlo obočí nejednomu fanouškovi, jsou změny v obličejové struktuře televizní hvězdičky. Tvar nosu, tváře... nic z toho už nevypadá jako dřív. 

„Přestávám držet s Kardashianovými krok. Kdy přeobsadili Khloe?“ zeptal se jeden z fanoušků a vtipně tím narážel na název pořadu Keeping up with the Kardashians aneb Držte krok s Kardashianovými. „Khloe už nemá stejnou ani lebku,“ zasadil tvrdou slovní ránu třetí nejstarší sestře rodu další z fanoušků. „Už ani nevypadá jako ona sama,“ vystihl to asi nejlépe další komentující.

VIDEO: Khloe Kardashianová nezvládla zabrzdit na nestabilním povrchu a rozplácla se.

Fotogalerie
36 fotografií