Oslavu narozenin a veselí s nimi spojené samozřejmě hatí i současná situace se šířením koronaviru. Spojené státy americké si stále drží smutné prvenství v počtu úmrtí nakažených zákeřným virem, a tak o nějakém družení se více lidí nemůže být řeč. Ani tak ale hvězdička reality šou nijak zvlášť netouží po tom, aby se o šest let mladší atlet nacházel poblíž jí či jejich společné dcery.

„Jsi doslova můj celý svět. Nemůžu uvěřit, že už ti jsou DVA!! Můj život je díky tobě kompletní a nemůžu se dočkat našeho společného navždy!!! Budu tě milovat do skonání světa, má sladká holčičko,“ napsala k fotkám soukromé, přesto zcela evidentně luxusní oslavy Khloe Kardashianová.

Přestože Tristan Thompson se pokusil dát najevo svou účast a k fotkám své někdejší partnerky přispěchal s přáním všeho nejlepšího společné dceři, fanoušci ho rychle usadili. Kromě ironického výsměchu mu jedna z fanynek blonďaté Kardashianky nabídla méně útočná slova: „Vím, že cítíš bolest a lítost nad tou jednou osudovou životní chybou. Doufám, že ti Bůh dá sílu posunout se a jít dál.“ Ano, i taková je odvrácená strana vydělávání peněz tím, že člověk sdílí se světem své soukromí. Pozornosti pak neuniknou i negativní věci, jakou nevěra dozajista je.

Fotogalerie
37 fotografií