Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vrtulník se dvěma osobami se zřítil na pole: Shořel jak otep slámy!

Autor: ran - 
26. června 2020
17:31

Neuvěřitelné štěstí v neštěstí měli dva členové posádky vrtulníku, který skončil v poli ve střední Anglii. K ohnivé kouli, ve kterou se helikoptéra proměnila, se sjely tři jednotky hasičů. Jejich práci živí a zdraví sledovali oba pasažéři. Ti přežili nejen pád svého stroje, ale i závod s časem, když vyskočili dřív, než je plameny mohly pohltit!  

Kdyby to býval někdo natočil, záznam by se neztratil v žádném správném akčním filmu! U města Long Marston se horké čtvrteční poledne stalo pro dva pasažéry vrtulníku ještě o dost žhavějším, když jen o vlásek unikli jisté smrti.

Do pole se zřítila helikoptéra s pilotem a jedním pasažérem. Oba se dokázali ze stroje dostat právě včas. Jen pár vteřin poté, co vyklopýtali, vrtulník explodoval a zahalil se do divokých plamenů a hustého černého kouře.

Na místě zasahovali záchranáři, policie i hasiči, sjely se jednotky ze tří různých měst. Posádka vrtulníku se dostala ven ve zdraví a zpovzdálí jen nevěřícně sledovala rudo-černé divadlo. „Po příjezdu záchranářů byl stroj celý v plamenech. Na místě jsme našli dvě osoby, ani jedna nebyla zraněná. Obě byly na místě prohlédnuty a na místě také z péče zase propuštěny,“ řekla mluvčí záchranářů.

Z vrtulníku nezbylo prakticky nic, jen pár ohořelých trosek. Oba přeživší si mohou do konce života gratulovat, že se znovu narodili. A protože se nehoda stala téměř přímo u místní hospody, mohli své znovuzrození zapít rovnou tam. A pokud tak neučinili, je pravděpodobné, že tuto událost svého života oslaví co nevidět.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání