Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná milionářka Anastázie (†18) zemřela na milované motorce: Hororové záběry z místa nehody

Autor: rc - 
24. června 2020
05:20

Osudnou se ruské blogerce Anastázii Tropitselové stala její milovaná červená motorka. Osmnáctiletá Nasťa kvůli pandemii koronaviru uvízla se svým přítelem Viktorem v indonéském tropickém ráji na ostrově Bali. Dvojice si tam užívala krásné pláže a projížděla na motorkách ostrov. Ovšem jedna z jejích jízd dopadla tragicky. Anastázie, která se stala milionářkou už v pátnácti letech, nezvládla řízení a vybourala se. Na následky zranění zemřela. Přitom ještě pár minut předtím si užívala na pláži.

Bylo jí pouhých osmnáct let a už ji obdivovaly miliony mladých lidí po celém světě. Anástázie Tropitsel, skutečným jménem Zubrinovová, patřila mezi hvězdy na sociálních sítích. Blogerkou se stala v dvanácti letech a o tři roky později už na svém účtu díky sociálním sítím měla sedmicifernou sumu. Jen na instagramu ji sledovalo 1,1 milionu lidí. Jak sama říkala, snažila se lidi inspirovat k tomu, aby si šli za svým cílem. Inspirovat ostatní k věcem, o kterých si myslí, že nedokážou, ji snad poháněl vztah s jejím otcem.

Otec, lékař, neviděl rád, že si jeho dcera vydělává na sociálních sítích, a několikrát ji varoval, že její sláva je jen přechodná a musí si začít vydělávat jinak. „Ty a tvoji přátelé si jenom užíváte a utrácíte, nedokončujete své projekty. Není to příjemné tohle poslouchat, ale doufám, že ti to pomůže,“ měl jí říct před její smrtí. Neměl ani v lásce jejího přítele, který ji dle jeho slov pouze stahoval dolů. Blogerka svého otce obviňovala z toho, že ji akorát emocionálně zraňuje.

Jak žije popálená Týnuš Třešničková? Sterilní luxus, soukromý park a boží výhled!

Poslední dny svého života Nasťa strávila na pohádkovém ostrově Bali, kde byla se svým přítelem Viktorem Majdanovičem. Pár si vyjel na Bali na dovolenou, pro Anástázii to bylo skvělé místo i pro práci blogerky. Ovšem ve chvíli, kdy dvojice prozkoumávala krásy ostrovního ráje, udeřila pandemie koronaviru a uzavřely se hranice.

Dovolená se jim proto protáhla. Osmnáctiletá blondýnka si se svým o dvanáct let starším partnerem pořídila motorky, aby mohli ostrov prozkoumat. Nasťa si červenou motorku značky Kawasaki Ninja 250 okamžitě zamilovala a chlubila se s ní na sociálních sítích svým fanouškům.

Ovšem právě její nová „láska“ ji stála život. Anastázie podle informací Daily Star těsně před tím, než nasedla na motorku, svým fanouškům sdělila, že si jdou dát s přítelem snídani, než pojedou prozkoumat další krásy ostrova. Podle informací Daily Mail ještě Anastázie natočila své poslední video, jak se dívá s helmou, sedící na motorce, do zrcátka a na moře.

Video  Milionářka Anastázie (†18) zemřela na milované motorce: Pár minut před tragédii se smála na pláži!  - Instagram, profimedia.cz
Video se připravuje ...

Jen o pár minut později došlo k tragédii, kterou popsal její přítel. „Moje milovaná dívka už není mezi námi. Jela asi 80-100 km/h po hlavní silnici, kde tak jezdí všichni. Jezdila velmi opatrně, její motorka se však začala třást,“ popsal její přítel tragickou havárii, jíž přihlížel.

Video  Milionářka Anastázie (†18) zemřela na milované motorce: Pár minut před tragédii se smála na pláži!  - Instagram, profimedia.cz
Video se připravuje ...

Po internetu se zároveň začaly šířit i šokující fotografie, na nichž záchranáři odklízí tělo zesnulé dívky. „Dívka utrpěla vážná zranění hlavy a na místě zemřela, ještě předtím, než přijela záchranka,“ uvedl policista Ni luh Tiviash pro Daily Star.

Uživatelé sociálních sítí přítelovi zesnulé dívky její smrt vyčítají. Podle mnohých z nich ji jako zkušenější jezdec neměl na silný stroj vůbec pustit.

ksicht ( 15. července 2020 15:25 )

škoda mladé, krásné mušličky, ta musela báječně mazat.

effin ( 25. června 2020 08:55 )

Nasťa si červenou motorku značky Kawasaki Ninja 250 okamžitě zamilovala a chlubila se s ní na sociálních sítích svým fanouškům.🙄

gabreta ( 25. června 2020 05:57 )

Blb seš ty!! Pleteš si Turecký ho/no s medem!! Koukni ty dřeváku, od kolika smí i u nás řídit auto s vlekem a náklaďák s návěsem!! Nebo si zajdi ve světě v 18 do kasina!! Ty asi zatím jezdíš na koloběžce co??

Wells ( 25. června 2020 01:19 )

*** jako valach, hnus.

aIIahakbar ( 24. června 2020 20:16 )

Ty se považuješ za normálního, multikulturní bruseláčku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání