Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásnou blogerku našli mrtvou v kufru! „Smála se mi, že jsem špatný v posteli,“ tvrdí pachatel

Autor: jel - 
4. března 2020
17:42

Ruská blogerka, modelka a vystudovaná dermatoložka Jekatěrina Karaglanová (†24), skutečným příjmením Semočkinová, byla v létě nalezena ve svém bytě v Moskvě mrtvá. Byla nacpaná v kufru tak, že jí koukaly pouze nohy, a na sobě měla jenom podvazkový pás. Jeden z jejích milenců, IT specialista Maxim Garejev (33), později natočil video, ve kterém se k činu přiznal. Nyní konečně padl trest. Odsedí si devět let!

Blogerka, na sociálních sítích známá jako Kati K., si skutečně užívala života. Do svého bytu se vrátila po dovolené na Korfu a údajně se chystala na další dovolenou v Nizozemí, kde chtěla společně s jedním ze svých milenců oslavit své pětadvacáté narozeniny. „Žila život v luxusu: fotografování, cestování, drahé šaty, drahé dekorace. Nic z toho rozhodně neplatili rodiče, kteří jsou doktoři v Ivantějevce,“ říkají známí s tím, že dívka provozovala drahé eskortní služby. To tvrdí také Garejev, podle kterého si dívka za své služby účtovala v přepočtu téměř čtyři tisíce korun na hodinu.

Přestože vrah měl údajně za služby zaplatit, nezabránilo to mladé blogerce, aby se jeho výkonu vysmála. Údajně měla Garejevovi podle jeho slov říct, že není tak dobrý, jako jiní její milenci, a nedokáže ji uspokojit. Také mu prý řekla, že je velice ošklivý, navrhla mu proto, jestli by mu nepomohla plastická operace. Po dávce takového ponížení prý Garejevovi povolily nervy.

Na videu, které vrah natočil a v němž se k vraždě přiznává, popisuje, že se vydal do kuchyně, tam vzal nůž, kterým bodl oběť do krku. Žena se pak snažila utéct do koupelny a tam se zavřít, ale neúspěšně. „Tekla z ní krev a začala křičet, zacpal jsem jí pusu a bodl ji do hrudníku. Snažila se bránit, ale byl jsem ve stavu, kdy jsem necítil bolest,“ popisuje vrah poslední vteřiny dívčina života. Za tento hrůzný čin půjde muž podle výroku soudu na devět let za mříže.

bouda1920 ( 5. března 2020 11:51 )

A dobře jí tak!!!!!!! Chovala se hn.u.s.n.ě a evidentně byla jednoduchá a bez IQ. Uměla se než prodávat. Takže za mně jí to patří!!!!!!!!

pajato73 ( 5. března 2020 11:30 )

jestli je ta verze vraha pravdou, tak se pani zachovala velmi neprofesionalne... kdyz za svuj Service kasiruje, musi drzet hubu.... ne, ze by to nekoho opravnovalo nekoho zabit, ale o maler si vlastne rekla sama...

Abrakadabravir ( 5. března 2020 08:38 )

Tahle vypadá na obětavou...chacha
V kazdym oku má 1000 čurá..ků a dolary anafoukanou aroganci vipčub..ky!

j_dc_cv ( 5. března 2020 00:40 )

Noo, že by byla nějak krásná... Taková moc umělá, v ksichtu nic moc.
A nechápu proč se každá íča fotí u zrcadla s iPhonem,aby bylo vidět logo.

sigmae ( 4. března 2020 21:41 )

přesně, ona už nic neřekne a mám jenom vrahovu verzi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání