Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Falešný odpočtář elektřiny ubodal mladíka (†16)! Obětoval se pro přítelkyni

Autor: DH - 
16. května 2019
21:23

Na sídlišti Vlčince v Žilině došlo ve čtvrtek dopoledne ke strašlivé tragédii, při které vyhasl jeden lidský život. Podle informací slovenských médií zemřel teenager (†16), který se snažil ochránit svoji stejně starou přítelkyni před útokem neznámého muže. Ten z místa činu utekl.

Podle místních obyvatel se muž snažil ve čtvrtek dopoledne dostat do více bytů. Vydával se přitom za člověka, který jde provést odečet elektroměru. Bohužel tímto způsobem se měl dotyčný dostat i do bytu, ve kterém v tu chvíli byli bohužel dva mladí lidé.

Jak uvádí slovenská TV JOJ, pachateli přišla ke dveřím otevřít teprve šestnáctiletá dívka, na kterou pachatel, jemuž je prý kolem 50 let, nožem zaútočil. Její přítel se muži snažil v konání zabránit. Svým hrdinským činem pravděpodobně zachránil milované partnerce život, sám o něj však přišel.

Mladá žena byla dle slovenských médií pobodána a do sanitky, která na místo dorazila, šla po svých. Po pachateli hrůzného činu nyní pátrá slovenská policie. Ta ostatně celý incident potvrdila. „Ve čtvrtek popoledni došlo v žilinském bytě z dosud nezjištěných informací k usmrcení mladého šestnáctiletého chlapce a zranění šestnáctileté dívky,“ řekl policejní mluvčí.

petr12 ( 17. května 2019 09:17 )

chytit a bez soudcu popravit soudy jsou k hovnu!

ukava5 ( 16. května 2019 23:14 )

možno v tom tvojom starom, zahnojenom,ale v novostavbách sú elektromery a plynomery bytoch,dnu....ty výtok z *** kobylinej,českej..

slovan1954 ( 16. května 2019 21:44 )

007,když cítíš že ti ,,mrd@,, tak mokrej hadr na palici!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání