Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Spisovatelku Janu Sarnovou (†34) našli oběšenou v pronajatém bytě: Týral ji expřítel, tvrdí kolegové

14. prosince 2017
16:17

Krásné Janě Sarnové (†34) by záviděla život nejedna žena. Byla pohledná, úspěšná, pracovala jako letuška a navíc napsala vlastní knihu. Nikdo tak nedokáže pochopit, proč se rozhodla odejít ze světa a ještě tak krutým způsobem. Světlo do případu by mohly vnést výpovědi bývalých kolegů z TV JOJ!

Letuška a spisovatelka Jana Sarnová ze slovenské Ľubice byla nalezena v říjnu mrtvá v pronajatém luxusním bytě v Bratislavě. Její tělo našli až po několika týdnech od smrti sousedé, kteří si předtím stěžovali na nesnesitelný zápach. Podle policie se oběsila a na jejím skonu neměl podíl nikdo třetí. Její blízcí tomu ale odmítali uvěřit, podle nich měla přímo pohádkový život. 

Jana sedm let strávila v Emirátech, odkud létala do celého světa. Před dvěma lety se vrátila domů na Slovensko a později se usadila přímo v Bratislavě. Zde také napsala mrazivý thriller Tigrom sa nesnívá, která je o týrání žen a sociopatech. Hlavní hrdinka se v knize navíc pokusí o sebevraždu. Podle Jany byla sepsána podle skutečné události, zda šlo o její vlastní zkušenost, už ale nechtěla prozradit. Podle zpovědi jejích bývalých kolegů z TV JOJ ale bohužel nejspíš čerpala ze svého života.

"Na Kolibě pracovala přibližně dva měsíce. Ale i za tak krátkou dobu se začalo mezi všemi šuškat, že kdysi měla přítele, který ji dost týral a ona se z toho nemohla dát dohromady. Z ní bylo na první pohled cítit, že něco není v pořádku. Vyzařovalo z ní něco velmi zvláštního ... Dokonce se stranila i kolegům a byla velmi samotářská," potvrdilo více lidí serveru Pluska.sk.

prycsnima ( 15. prosince 2017 10:00 )

Bohužel v Africkomuslimské Republice (bývalé Německo)je to Flugbegleiter/In .

prycsnima ( 15. prosince 2017 09:56 )

 V emirátech tak leda dělala KU RVU. Toť vše.

jany ( 14. prosince 2017 23:35 )

presne. je to urazlive pro skutecne spisovatele

renataren ( 14. prosince 2017 20:57 )

Asi spisovatelka jako Nesvadbová... Ta chrápe s hodně novináři, aby o ní psali jak je úspěšná spisovatelka! Stačí se podívat na její knihy, které se prodávají záhy po autogramiádě ve slevě za 20,- Kč pro velký spisovatelský úspěch...

ivoadler ( 14. prosince 2017 19:31 )

Jak je vidět, hov no dělala. Můj synovec taky chodil s jednou "spisovatelkou". Napsala jednu knihu, která byla naprosto nečitelná (samé pocity). Takových spisovatelek je patnáct do tuctu. Už se rozešli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání