Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Letušku Janu našli mrtvou v pronajatém bytě: Předpověděla si sama smrt?

Letušku Janu našli mrtvou v pronajatém bytě: Předpověděla si sama smrt?
Letušku Janu našli mrtvou v pronajatém bytě: Předpověděla si sama smrt?  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
28. října 2017
19:32

Letuška a spisovatelka Jana Sarnová byla nalezena mrtvá v pronajatém bytě v Bratislavě minulý pátek. Její tělo našli sousedé až po několika týdnech od smrti. Podle policie neměl na jejím skonu podíl nikdo třetí. Její blízcí ale nevěří, že spáchala sebevraždu.

Jana Sarnová (†34) z Ĺubice strávila život tak, jak se mnohým nesnilo. Hned po škole začala pracovat jako letuška. Sedm let strávila v Emirátech, odkud létala do celého světa. Před dvěma lety se vrátila domů na Slovensko a později se usadila přímo v Bratislavě.

Zde také napsala svou knižní prvotinu Tigrom sa nesnívá. Psychologický thriller šokoval její blízké. Kdybyste tu knihu četli, tak vás zamrazí. Je o týrání žen, o chlapech-podvodnících, kteří lákají ženy na rande, a pak pro ně mohou být nebezpeční. Vyklubou se z nich sociopati,“ popsalo nakladatelství Motýl, kde kniha vyšla.

Podle Jany byla sepsána podle skutečné události, zda šlo o její vlastní zkušenost, už ale neprozradila. Hrdinka knihy se ale podle serveru Čas.sk pokusila spáchat sebevraždu, stejně jako to nakonec udělala Jana!

V bytě ve Třech věžích žila sama, možná proto trvalo objevení jejího těla tak dlouho. Matce se neozvala již několik dní. Policii zavolali sousedé, když se z bytu linul otřesný zápach. Údajně ji našli oběšenou.

Policie nařídila soudní pitvu, cizí zavinění bylo ale předběžně vyloučeno. Rodina ovšem odmítá zprávy o sebevraždě – podle Janiny babičky utrpěla mladá žena krvácení do mozku.

naidka ( 29. října 2017 15:57 )

"V bytě ve Třech věžích žila sama, možná proto trvalo objevení jejího těla tak dlouho." Plesku, vy jste na to kápli, MOŽNÁ ano.

lunatic ( 29. října 2017 06:29 )

Kdyby použila deodorant,tak by se smrt ututlala déle

rubina ( 28. října 2017 23:05 )

tomik 007...presne som si to pomyslela pri čítaní článku.Bleskáči aj z ľudskej tragédie spravia frašku.Nikto tretí to nezavinil.Ten druhý v tom ale prsty mohol mať.

w.mojko ( 28. října 2017 22:16 )

letela som s ňou z Dubaja do Syndey, bola veľmi milá...

anemone ( 28. října 2017 21:26 )

Tak nevím - sousedé ji našli po několika týdnech, matce se ozvala před několika dny - to jako ze záhrobí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání