Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Denise (†16) zabila Modrá velryba: Kvůli hře na sociálních sítích skočil pod vlak

Autor: dce - 
6. dubna 2017
21:56

Děsivá hra, která stála život už mnoho dětí, se šíří z Ruska. Modrá velryba spočívá v plnění nejrůznějších úkolů. Posledním z nich je sebevražda. Hra měla stát život i šestnáctiletého Denise ze Slovenska. Ten v neděli skočil pod vlak.

Denise srazil vlak na železničním mostě mezi Brzotínom a Slavcom krátce před půlnocí. Strojvedoucí už nedokázal srážce zabránit. Denis na místě podlehl těžkým poraněním, která mu vlak způsobil.

Denisovi kamarádi jsou v šoku. „Setkali jsme se večer kolem půl osmé, smál se a mluvil s námi, zcela normální, jakož i předtím. Poslední, co mi řekl, bylo, že jde na internát do Košic,“ uvedl podle serveru Pluska.sk Petr (20). Pár hodin na to byl už Denis mrtvý…

Mezi Denisovými kamarády se spekuluje, že mladík hrál hru zvaná Modrá velryba. „Denis prý měl mít tu hru v mobilu. No, nedokážu tomu věřit. On se rád bavil, měl chuť do života. Nikdy o žádném problému nemluvil, žil s radostí,“ dodal Petr.

Jiní kamarádi toto ale zcela vylučují. „Určitě to nebylo proto, vím to od jeho blízké rodiny,“ prozradila kamarádka Vanesa. „Byl to úžasný chlapec. Když jsem se dozvěděla, co se mu stalo, myslela jsem si, že je to jen krutý vtip. Nevěřila jsem, že už není mezi námi. Stál při mně, když jsem to potřebovala, a rozesmál mě, když jsem truchlila,“ dodala.

Modrá velryba je hra, kterou poprvé lidé zaznamenali v Rusku. Po přihlášení je člověku přidělen vůdce, který mu po dobu 50 dnů určuje úkoly. Posledním z nich je sebevražda.

Sebevraždu mladé dívky před nedávnem vyšetřovala policie v Libušíně.

pupi ( 25. dubna 2017 14:00 )

Příroda odděluje blbce od normálních lidí a to je dobře !!!

davodek1 ( 11. dubna 2017 18:35 )

cau sddfdf

osel63 ( 9. dubna 2017 03:17 )

frndakrnda ty jsi uplný pi*us, ty jsi v 16ti měl rozumu cooooo, který ti ted schází ty hlupáku

osel63 ( 9. dubna 2017 03:15 )

jste hnusní, vždyt mu bylo teprve 16 let, kde se ve vás bere tolik hnusu a nenávist a zloby??

ADOooO ( 7. dubna 2017 11:16 )

Pil si ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání