Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sabinu zabil její kamarád: Ať chcípne pomalou smrtí, vykřikují kamarádi na sociálních sítích

Autor: dce - 
5. dubna 2017
19:50

Brutální vražda mladé Sabiny (†25) otřásla celým Českem. Krásnou ženu měl zmasakrovat její kamarád s přezdívkou Ozzy (21). Kladivem jí rozbil obličej k nepoznání. Sabininí přátelé mu teď na sociálních sítích spílají a přejí mu to nejhorší.

"Ať shoří v pekle!" Tohle i mnohem horší přání vykřikují na Facebooku kamarádi zavražděné Sabiny. Cílem jejich nenávisti je Sabinin údajný vrah - její kamarád Ozzy (21). Patrně kladivem jí rozbil hlavu. Když přítel Sabiny našel  její zkrvavené tělo, nemohl ji zpočátku ani poznat.

Téměř týden policie po vrahovi pátrala. Nakonec se jim ho podařilo dopadnout. Při výslechu se k vraždě podle našich informací přiznal. "Vždyť byl u nich pečený, vařený," napsala o Ozzym jedna ze známých na Facebooku.

Co se ale v domě přesně stalo, ani oni neví. Ať už muže rozezlilo cokoliv, nikdo nechápe, proč mladou a milou ženu zabil. "Přeji mu smrt za tu bolest, kterou způsobil vaší rodině a nejbližším," píše paní Veronika.

"Nemám k tomu slov... někdo, kdo ji zná celý život, udělá toto...?!!! Měl by být obnovený trest smrti, takový člověk si nic jiného nezaslouží!!!"

"Ať chcípne pěkně pomalou smrtí, zm*d !!! Robine, chtěl bych vyjádřit upřímnou soustrast tobě i celé tvé rodině. Bolí to moc, že už tu Sabi není, byla to moc fajn a krásná holka. Nezapomenu nikdy!!" smutní Michal.

Záhadnou vraždu řešila policie i v Praze.

leziciaspici ( 5. dubna 2017 20:25 )

Nebojte v kriminale se mu pomstí a udělají si z něho děvku.bude chodit spat se strachem a natrženým konečnikem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání