Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podivný nález dvou mrtvých na Českolipsku: Policie potvrdila vraždu!

Podivný nález dvou mrtvých na Českolipsku: Policie potvrdil vraždu! (ilustrační foto)
Podivný nález dvou mrtvých na Českolipsku: Policie potvrdil vraždu! (ilustrační foto)  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
10. ledna 2017
11:50

Policie potvrdila, že loni v listopadu se na Českolipsku stala vražda. Poblíž obce Kvítkov u České Lípy byla tehdy nalezena dvě těla, násilnou smrtí zemřela šestadvacetiletá žena.

Podíl jiné osoby na smrti jednapadesátiletého muže zatím zjištěn nebyl. „S největší pravděpodobností si vzal život sám – spáchal sebevraždu,“ dodala krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Vyšetřování a zjišťování okolností tragické události podle ní pokračuje. „Doposud nejsou k dispozici vyhodnocení všech zajištěných stop, zejména biologických a DNA,“ uvedla Suchánková.

Loni řešili kriminalisté v Libereckém kraji deset vražd, z toho pět dokonaných. Uzavřený není ještě případ ze srpna. Čtyřiadvacetiletá Ukrajinka byla zavražděna ve svém bytě v domě u autobusového nádraží v Liberci. Po podezřelém muži, kterého svědek viděl, jak mrtvou ženu vyhodil z okna a poté odnesl do nedalekého parku, policie stále pátrá.

strycbrady ( 10. ledna 2017 12:13 )

Dnes je tomu 104 roků co se narodil skvělý člověk a politik, prezident Gustáv Husák. Prosím všechny slušné lidi, i Vás cenzorko Romancovová, o tichou vzpomínku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání