Známého zpěváka, který se proslavil hitem Last Chistmas, našel mrtvého v posteli jeho přítel Fadi Fawaz na Boží hod vánoční. V neděli se pak na jeho twitterovém profilu objevilo několik postů, které tvrdily, že si George Michael vzal život sám.

„Jediná věc, kterou George chtěl, bylo umřít,“ stálo v jednom z tweetů a další na to hned navázal: „Již mnohokrát se pokusil zabít. Teď konečně uspěl.“ Kromě toho se zde objevil i tweet, jež vzdával poctu zpěvákovi, a další, který říkal: „2016, nenávidím až do hloubi svého srdce.“

Tweety však brzy od publikování z Fawazova profilu zmizely. Zatím není známo, jestli nebyl jeho twitterový profil napaden.

Před několika dny proběhla pitva zesnulého zpěváka. Její výsledky však příčinu smrti neprokázaly, a tak je nutné počkat na výsledky dalších testů.

Vyšlo však najevo, že zpěvák byl před smrtí velmi zoufalý. Postihlo ho totiž v minulosti několik velkých ran jako smrt matky a také jeho přítele, který podlehl HIV.

Nejvíce ho však trýznilo, že nemůže pořádně zpívat. Po těžkém zápalu plic v roce 2011 se kapacita jeho plic snížila o 20 procent. Začal mít potíže s dechem při větší námaze a hlavně při zpívání.

Když to zjistil, byl naprosto zdevastovaný. Svůj nový handicap se snažil zvládnout rehabilitací a steroidy. Poté nastoupil i alkohol a drogy. Natočil pak tři alba, která však nevydal, a teď již pravděpodobně ani světlo světa nespatří.

Fotogalerie
50 fotografií