Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt chirurga (†54) celebrit: Dcera (11) ho našla s nožem zabodnutým v hrudníku

Autor: shp - 
11. prosince 2017
12:00

Byl to vyhledávaný a uznávaný chirurg. Jeho zdravotnické služby vyhledávaly i ty největší celebrity. Žádnou z nich už ale doktor Dean Lorich (†54) z New Yorku neošetří. Jeho teprve jedenáctiletá dcera ho našla v tratolišti krve s nožem zabodnutým v hrudníku.

Nebohá holčička okamžitě zalarmovala vrátného, který přivolal do chirurgova honosného bytu na Manhattanu záchranku. Lorichovi však již nebylo pomoci. Jeho smrt je velmi záhadná a podle vyšetřovatelů vskutku netradiční.

Ležel totiž obličejem vzhůru a v bytě nebyly nalezeny žádné stopy po vloupání. I když policie smrt Loricha stále vyšetřuje, vše nasvědčuje tomu, že šlo o sebevraždu.  Nůž si jako zkušený chirurg vrazil Lorich nejspíš přímo do srdce.

Po uznávaném chirurgovi, který se účastnil i záchranné mise na zemětřesením postiženém Haiti v roce 2010, zůstaly tři dcery a manželka. Proč by si chtěl vzít život, netuší. Spekuluje se však o tom, že byl v poslední době pod obrovským stresem.

Lorich proslul také jako chirurg celebrit. Jeho neslavnějším pacientem byl zpěvák skupiny U2 Bono Vox (57). Tomu pomáhal v roce 2014 poté, co se hudebník ošklivě zranil při pádu z kola poté, co se srazil s dalším cyklistou.

„Byl to dobrý doktor a muž. Zachránil a pomohl tolika lidem. Dal mi nazpátek můj život. Já i moje rodina jsme zdrceni. Obětoval svůj život, aby mohl pomáhat ostatním. Já jsem byl jedním z nich,“ vzal zemřelému chirurgovi hold jeho pacient Matt Long (51), který o něm promluvil pro Daily News.

VIDEO – Případ ze Slovenska: Žena zemřela po zlomení prstu, lékař dostal podmínku:

ivoadler ( 11. prosince 2017 16:16 )

Já ho teda neznám. Holt nejsem celebrita. Hlavně, že se nedopatřením nezardousil ve spánku. Ale proč byl pod stresem?

jasnovidec01 ( 11. prosince 2017 12:54 )

Zemřel chirurg,ale galerie je plná fotek Bona Vox....jste normální???? Blesku....Blesku

jany ( 11. prosince 2017 12:39 )

a nepíchla ho ta holka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání