Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt fitness trenéra Patrika (†42): Zemřel po metrovém pádu

Autor: shp - 
6. října 2017
19:00

Jeho smrt je více než záhadná. Oblíbený fitness trenér Patrik S. (†42) totiž zemřel v bratislavské Petrželce po metrovém pádu ze schodů. Jeho mrtvolu našli se zlomeným vazem před jedním z domů. Po Slovákovi zůstala manželka a malá dcerka.

K tragické nehodě došlo během posledního zářijového úterý okolo půl čtvrté ráno. První informace naznačovaly, že šlo o sebevraždu. Pravda to ale nebyla. Šlo o banální nehodu, která skončila naprosto tragicky.

Na místo přivolaný ohledávající lékař vyloučil cizí zavinění jako příčinu smrti muže a následně nařídil vykonání pitvy. Na příslušném útvaru Okresního ředitelství PZ v Bratislavě nebylo v této souvislosti započato trestní stíhání,“ uvedl pro Plus Jedeň Den bratislavský policejní mluvčí.

Mnozí si přitom opravdu mysleli, že šlo o sebevraždu. „To je absolutně vyloučené. On měl malou dcerku a ženu. Byla to jen velmi nešťastná nehoda. Spadl a zlomil si vaz,“ řekl webu blízký soused. Podle některých trenérových známých měl upito a špatně došlápl na schody.

Chodil občas k nám, je to velká tragédie,“ řekli hosté z nedalekého bistra. Kroutí hlavou nad tím, co může způsobit jeden špatný krok. Patrik byl oblíbeným fitness trenérem, o čemž svědčí i mnoho příspěvků na sociální síti. Lidé jsou tragickým odchodem trenéra zdrceni.

„Odešel jsi brzy, příliš brzy na to, aby jsi mohl ochutnat krásu života. Dostal jsi křídla, ale nedostal jsi šanci létat. Nám zůstal jen žal, smutek, bolest a oči pro pláč,“ zněl jeden ze stovky příspěvků. Pohřeb trenéra proběhl ve čtvrtek v poledne. Rodina a přátelé se s ním rozloučili na ružinovském hřbitově.

Letos otřásla Slovenskem smrt muže, který spadl do roztaveného železa:

krasomila ( 7. října 2017 13:32 )

Neurážejte uklízečky. Taky si tak přivydělávám a mám maturitu a vychází mi povídky.

krasomila ( 7. října 2017 13:30 )

Bylo mu 42 a ti dementi mu píšou, že nestačil uchutnat krásu života. Já snad umřu smíchy. Kdy se ta krása konečně ochutnává? V osmdesáti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání