Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vepsala letuška Jana (†34) do svého románu vlastní smrt? Měsíce byla bez kontaktu s blízkými!

Autor: aba - 
1. listopadu 2017
10:51

Záhadný případ krásné letušky Jany Sarnové z Ľubice, kterou našli policisté mrtvou v jejím bytě v Bratislavě, vydává jen další tajemství. O čem psala ve své knize a je možné, aby v ní předpověděla vlastní smrt?

Jana (†34) byla krásná, chytrá, mladá a talentovaná. Na první pohled vše, co si žena přeje být. Letuškou se stala už hodně mladá, nechala školy a procestovala celý svět. "Rozešla jsem se s přítelem a tak jedno dalo druhé - ročník jsem nedokončila a šla na to. Nelituji toho ani dnes, vždyť když moji spolužáci školu dokončili, já už měla dvakrát obletěný svět," prozradila v jednom rozhovoru v roce 2015.

Jenže její kniha, která nese titul Tigrom sa nesnívá, nevyznívá moc optimisticky. Kdybyste tu knihu četli, tak vás zamrazí. Je o týrání žen, o chlapech-podvodnících, kteří lákají ženy na rande a pak pro ně mohou být nebezpeční. Vyklubou se z nich sociopati,“ popsalo nakladatelství Motýl, kde kniha vyšla. Podle Jany je kniha založená na skutečných událostech, ačkoliv neprozradila, jestli jsou to zkušenosti její, nebo cizí.

Hrdinka knihy se pokusí o sebevraždu, a stejně tak skončila i Jana. Ačkoliv policie vyšetřuje její smrt jako usmrcení, a tak není úplně jisté, jestli se jednalo o sebevraždu nebo o nehodu, její kniha dost napovídá. Navíc podle svého známého nebyla v kontaktu s blízkými.

"Asi dva měsíce jsme nebyli v kontaktu, a tak jsem nevěděl, co a jak s ní je. Byla to milá holka plná života, která se bavila. Řešila práci a co se děje. Fakt mě překvapilo, co se stalo," svěřil se serveru pluska.sk jeden z kamarádů nešťastné Jany.

Faktem zůstává, že policie našla její tělo v bytě v Bratislavě 20. října. Na místo dorazila poté, co si sousedé v domě začali stěžovat na zápach, z čehož se dá usuzovat, že mrtvé tělo letušky se v bytě nacházelo nějakou dobu, než začal být zápach z mrtvoly cítit až do společných prostor domu. Jenže jak to vypadá, Janu možná nikdo nehledal, a proto její tělo našla až policie. Soudní lékař nařídil pitvu, která odhalí přesnou příčinu smrti.

Video: Letuška společnosti Emirates byla přistižena, jak nalévá šampaňské ze skleničky zpět do lahve.

Video  Letuška společnosti Emirates byla přistižena, jak nalévá šampaňské ze skleničky zpět do lahve.  - Youtube / Hands Full
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání