Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

7 nejhorších Santa Clausů se záznamem v trestním rejstříku: Pedofil, násilník i hulič rozdávající marihuanu

/
  • Toto jsou ti nejhorší Santové všech dob.
    24. prosince 2018 ● 05:45

    Vánoce jsou za dveřmi a s nimi i svátky klidu a míru. Nebo ne? Tihle neřádi se neštítili obléci kostým Santa Clause a v dobách vánočních svátků spáchali ty nejhorší obludnosti.

  • 1.

    Santa lupič

    Měl na sobě čapku, kostým a dokonce falešné břicho. Navíc měl však sluneční brýle značky Ray-Ban. Santa, který v roce 2009 vyloupil banku v Nashvillu, přišel na místo činu a dožadoval se peněz. „Jinak všechny zabiju,“ říkal. Na co potřeboval peníze? „Santa potřebuje zaplatit svým elfům,“ řekl lupič obsluze. Kolik peněz si z banky odnesl, policie nikdy neprozradila.

    Santa Claus se slunečními brýlemi vyloupil banku v Nashvillu.
    Autor: Archiv Blesku

  • 2.

    Santa pedofil

    Policie v americkém Mayfloweru v roce 2010 zatkla velmi podezřelého Santa Clause v nákupním středisku. Na internetu si totiž domluvil rande s teprve třináctiletou holčinou. Jenže to nebyla dívka. Šlo o boudu, kterou nachystala policie, a pedofilní Santa James Gray Daniel pak putoval za mříže do vazby. Podle strážců zákona šlo o nechvalně proslulého internetového predátora.

    James Gray Daniel si domluvil rande s 13letou dívkou.
    Autor: Archiv Blesku

  • 3.

    Santa agresor

    Elkin Donnie Clarke z Atlanty se oblékl do kostýmu Santa Clause, ale rozhodně se tak nechoval. Důchodkyni, se kterou se dostal do křížku, majznul po hlavě velkou cedulí. Žena upadla po napadení do bezvědomí. U soudu pak  tvrdil, že mu zmlácená stařenka ukradla 29 balení čokolád. Neexistoval však žádný svědek, který by toto bizarní narčení potvrdil. Případ se odehrál v roce 2004.

    Santa Claus agresor.
    Autor: Archiv Blesku

  • 4.

    Santa úchyl

    Richard Mullen z Massachusetts byl zatčen hned dvakrát poté, co se obnažoval před žáky střední školy. Scénář byl v obou případech, které se odehrály v roce 2005, stejný. Mullenovi jako by náhodou spadly kalhoty. Dostal za to pořádnou pokutu. Jelikož se nacházel v blízkosti střední školy, obviněn byl i z nedovoleného vniknutí. Jedinou trhlinou v tomto případu je to, že dotyčný Santa měl pod kostýmem tepláky. Hm, divné obnažování.

    Santa Claus se obnažoval před studenty.
    Autor: Archiv Blesku

  • 5.

    Falešný Santa rozplakal děti

    V roce 2000 byly anglické děti svědky toho, jak se ve vánočním průvodu popral falešný Santa Claus s teenagerem. Na akci byl ohlášen jiný muž v červeném převleku. Když se ale objevil nečekaně jeho dvojník, došlo ke konfliktu. Situace byla vyhrocená a podle BBC děti, které byly svědky konfliktu, na místě plakaly a skončily traumatizované.

    Falešný Santa Claus rozplakal děti.
    Autor: Archiv Blesku

  • 6.

    Santa se sbírkou dětského porna

    Leander Dewey Jones z Raleighu v Severní Karolíně se převlékal do kostýmu Santy Clause, protože měl rád děti. Bohužel je měl rád hodně zvráceným způsobem. Jak policie později zjistila, měl v počítači velkou sbírku dětské pornografie, za což skončil v roce 2015 za mřížemi. Navíc byl členem tříčlenné skupiny Santů, z níž byl další člen obviněn ze sexuálního útoku.

    Leander Dewey Jones měl v počítači spoustu dětského porna.
    Autor: Archiv Blesku

  • 7.

    Santa hulič

    Tyto Vánoce byly opravdu zelené. Randy Lange z amerického Monterey byl zatčen v roce 2015 poté, co rozdával dárky. Nebyly to však ledajaké dárky, šlo o drogy. Sám pod vlivem totiž rozdával štědře marihuanu. Podle svých slov to myslel dobře, ale policisté pro to pochopení neměli. Obdarovaným vždy říkal: „Ahoj, mám pro tebe dáreček.

    Santa Claus rozdával marihuanu.
    Autor: Archiv Blesku

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

hejhej: Za totáče nám vnucovali dědu mráze, nyní lezme do řiti USA a cpete nám nějaké Santu. U nás, i ateistů je a vždy bude Ježíšek, i kdyby nějaký dědek s čepičkou byl " na každém rohu". S tím vnucováním západu a jejich zvyků jste trapní !!!!!

(24. 12. 2018 09:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy