Nečekaně rychle

Nebankovní půjčky mají oproti bankovním kromě jiného jednu zásadní výhodu. Tou je rychlost. Razdva půjčka pod záštitou PROFI CREDIT posílá peníze už do patnácti minut po schválení žádosti o úvěr. Za takovou chvilku si ani nestačíte dopít kávu a šup! peníze jsou na účtu. Rychlá půjčka je ideálním řešením, pokud vás tlačí čas.

Bez vysvětlování

Co je komu potom, zda potřebujete úvěr, protože máte nedoplatek za plyn nebo si prostě jen chcete koupit nový notebook? Proč vysvětlovat, že byste rádi studovali a nemáte na to? Razdva půjčka nezkoumá, na co půjčené finance použijete. Respektuje vaše soukromí, je diskrétní.

Z postele. Doslova!

Svět internetu s sebou přináší takové benefity, jako je možnost sjednání půjčky, aniž byste museli vystrčit nos z domu. Co z domu! Z postele! Půjčky online fungují tak, že si připravíte platný občanský průkaz, výpis z bankovního účtu kvůli ověření vašich příjmů a zkontrolujete, zda máte funkční e-mail. A jde se na to.

Opravdu snadno

V kalkulačce Razdva půjčky zvolíte, kolik peněz vlastně chcete půjčit a jak dlouho hodláte úvěr vracet. V mžiku vidíte měsíční výši splátky. Následně vyplníte několik údajů o vás a vaší aktuální finanční situaci, zašlete fotokopii občanky, výpisu z účtu a čekáte na schválení úvěru. Teď už stačí jen podepsat smlouvu, samozřejmě online, a je hotovo.

Online půjčka ve výši až 100 000 Kč s dobou splácení klidně 48 měsíců. To je možnost bezpečného pokrytí výdajů na vaše přání a potřeby prostřednictvím Razdva půjčky. Nenechte se odradit neúspěchem v bance. Vyzkoušejte jiné cesty ke splnění vašich snů.