Dosloužila lednice? Televize už moc nefunguje? Trouba peče, jen když se jí chce? Brzdové destičky skřípou? Starý sprchový kout je celý zrezivělý? Tohle jsou přesně ty případy, kdy se nebankovní půjčka vyplatí.

Ano, nebankovní – čtete správně. Do banky se kvůli pár (desítkám) tisíc ani nevydávejte, nemá to smysl. Za prvé pro ně půjčování takových částek není moc zajímavé, za druhé by vás i kvůli deseti tisícům zbytečně prověřovali.

Půjčka na cokoliv online je tou správnou cestou

Některé banky navíc ještě nepochopily, o co klientům v dnešní době jde. Neumožňují podat žádost o půjčku online a o expresním vyplacení peněz se jejich zákazníkům také může jen zdát. Nenechte se svazovat pravidly, která patří do minulého století, a požádejte o nebankovní půjčku na cokoliv.

Třeba u Profi Credit dostanete až 166 tisíc korun do druhého dne. Žádné skryté poplatky vás nečekají, zato získáte možnost třikrát si odložit splátku zcela zdarma. A nejsou to jen plané sliby.

Profi Credit je na trhu přes 25 let, pomáhá dětskému domovu, podporuje Klub nemocných cystickou fibrózou, takže jej lze bez obav označit za společensky odpovědnou společnost. Nebankovního sektoru se nemusíte bát!

Proč zrovna teď?

Protože právě nyní jsou slevy. Jestli tedy chcete nahradit starý spotřebič, je ta nejvhodnější doba. Ještě než si půjčku vezmete, si vyhlédněte ten svůj vysněný, ať víte, o kolik peněz si máte zažádat.

Nikdy si nepůjčujte více, než je nutné, a předem si pohlídejte i výši splátek. Neberte si takový úvěr, na jehož splátky nebudete mít dostatek volných financí. Nejste si jistí, jestli půjčku zvládnete?

Pak si nechte poradit. Profi Credit vám nabízí své úvěrové poradce, kteří zodpovědně zhodnotí vaši situaci. A nezapomeňte, že u nich můžete žádat i o vyšší částky než o deset tisíc na novou lednici. Jejich mottem je „banka vám nepůjčí – my ano“.