V průměru 4 sázející týdně chodí do sídla společnosti Sazka pro výhru přesahující milion korun. K vysokému počtu milionářů z loterie Sportka významně pomohlo rozpuštění bonusové složky Superjackpotu, kdy si během 20 losování 100 sázejících rozdělilo 200 milionů korun.

Muž ze Zlínska získal desátou nejvyšší výhru v historii

Zákazník ze Zlínského kraje podal na počátku září plný tiket Sportky spolu se hrou Šance za 220 Kč. Sázenku vyplnil vlastními čísly den před losováním, následující večer už mohl plánovat, jak naloží s částkou 92 357 021 korun.

Druhou nejvyšší výhrou roku 2018 je zatím suma 54 milionů korun, kterou získal zkraje listopadu sázející z jižní Moravy. Dařilo se ale také v Praze. Muž ve středních letech uhodl šest tažených čísel, která mu vydělala bezmála 49 milionů korun. Tento výherce se navíc pracovníkům Sazky svěřil, že o svém bohatství zatím neřekl ani nejbližší rodině. Více se dočtete zde.

Na podzim padl pětkrát Superjackpot

Zmiňovaný sázející z okolí Zlína byl zároveň prvním z pětice šťastlivců, kteří v probíhajícím roce vyhráli hlavní výhru Sportky známou pod názvem Superjackpot. Celkem si všech pět nových milionářů přišlo na zhruba 220 milionů korun.

Do konce roku zbývá ještě několik pravidelných losování Sportky, která připadají vždy na středu a neděli večer, současně mohou sázející zkusit štěstí při speciální vánoční mimořádce v pátek 21. prosince. Vsadit si loterii můžete i online na tomto odkazu.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!