V tomto případě je dobré vsadit na kvalitní online marketing, který pokrývá zejména tyto 4 oblasti:

Tvorba webových stránek na zakázku
• OnPage + OffPage SEO - Optimalizace webů, tvorba obsahu a linkbuilding
• Tvorba a správa PPC reklamy na Googlu i Seznamu
• Sociální sítě - Obsahový marketing a reklamní inzeráty

Důležitý je výběr online marketingové agentury

Kvalitní služby v oblasti online marketingu pokrývá tvorbu, správu a propagaci webových stránek. Při výběru dbejte na zkušenosti, seriózní jednání nebo i délku působení agentury. Ty nejlepší poskytují své služby již řadu let českým i zahraničním klientům. Zároveň by vám nikdy nemělo jít o poměr cena/výkon, ale hlavně o kvalitu a skutečné výsledky.

Zeptali jsme se profesionálů z TOPRANKER, čím vším se jejich agentura může pochlubit.

1. OSOBNÍ PŘÍSTUP

Zakládáme si na férovém jednání. Stávajícím a potenciálním klientům neříkáme, co by si přáli slyšet, ale co slyšet naopak potřebují pro dosažení jejich cílů. Neslibujeme nesplnitelné a vždy volíme pro klienta nejlepší cesty za vytyčeným cílem s ohledem na charakter projektu a vnější faktory.

2. KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ

Jednotlivé druhy online propagace na sebe mohou mít přímý i nepřímý vliv. Mnohdy zkrátka nestačí dělat pouze jednu věc pro dosažení smysluplných výsledků. Protože jsme pro vás schopni zajistit úplně vše, nejste nuceni k žádným kompromisům ani spolupracovat s dalšími agenturami nebo specialisty.

3. TAH NA BRANKU

Důležité jsou pro nás výsledky! Vaše požadavky s vámi vždy zkonzultujeme a navrhneme vám optimální řešení. Proč dělat práci, která nemá smysl, nebo by se dala dělat lépe? Radíme našim klientům nejen v oblasti propagace, ale i marketingové a produktové strategie jako takové.

4. ODPOVÍDAJÍCÍ CENA

Nenabízíme vám žádné nesmyslné balíčky. Každý projekt má svá specifika a vyžaduje tím pádem individuální řešení. Za naši práci platíte na základě počtu odpracovaných hodin, dílčích úkonů a dodání konkrétního objemu materiálů.

5. PŘES 6 LET ZKUŠENOSTÍ

Máme za sebou zástup spokojených klientů, kterým dlouhodobě i jednorázově vytváříme, spravujeme a propagujeme webové stránky.

Dokážeme vám, že i mezi online marketéry se najdou tací, kteří svoji práci berou vážně a nabízejí ji přitom za normální cenu.

Neváhejte navštívit naše webové stránky topranker.cz pro více informací.