Ženatý Středočech se svěřil, že sází pravidelně už více než 10 let a tahle výhra rozhodně není prvním šťastným okamžikem ve hře. „Doteď byla mojí největší výhrou částka asi 17 500 korun,” usmíval se muž při převzetí své současné výhry v centrále společnosti Sazka. A aby ne: slosování Sportky ze dne 14. února mu přineslo částku 3 218 630 korun.

Čtěte také: muž z Ústecka si nadělil 3 miliony ve Sportce pod stromeček 

Výhra půjde na domeček

Když bylo po slosování a muž si ověřil, že je to skutečně on, kdo tentokrát vyhrál, musel výhru rozdýchat. Jako mnoho jiných tomu nemohl nejdřív vůbec uvěřit a tiket si musel hned několikrát zkontrolovat. Prvním člověkem, kterému se svěřil se svou tří milionovou novinkou, byla manželka.

Společně pak začali plánovat, jak s penězi naloží. „Rozhodnutí ale bylo celkem jednoduché,” říká otec velké rodiny. „S rodinou bychom si rádi co nejdřív vyřešili bydlení, a tak půjdou peníze na nějaký hezký domeček, kde bude pro všechny dost prostoru. Už dlouho o něm sníme.”

K milionům pomohl i rituál

Kromě lepšího bydlení však muž žádné změny neplánuje, bude dál chodit do své práce a ani si nemyslí, že by získané peníze mohly změnit jeho charakter. „Výhra je to královská a dům si za to pořídíme opravdu pěkný. Tolik, abych se z toho zbláznil, nebo aby se ze mě stal neuvěřitelný náfuka, to ale zase není,” zamýšlí se čerstvý milionář.

A jaký je podle něj recept na výhru? „Asi trpělivost, vždyť já sázím skoro od chvíle, kdy jsem překročil práh dospělosti. A pomoct také můžou šťastné rituály,” usmívá se potutelně. Tím jeho rituálem je pečlivé uschování tiketu a usměvavý výherce prozradil, která skrýš přinesla miliony právě jemu. Věřte, nevěřte, tentokrát se vyplatilo schovat si vsazený tiket do oblíbené knihy.

Splňte si své sny a zkuste štěstí na webu www.sazka.cz.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!