Trik, na který spoléhají nepoctiví dodavatelé energií, je prostý. Lidé předpokládají, že všechna elektřina je vlastně stejná, a že je tedy vcelku jedno, od kterého poskytovatele energie odebírají. Když později zjistí, jak nevýhodnou smlouvu podepsali a že platí mnohem více než sousedé v bytě přes chodbu, je bohužel už pozdě. Některé vykutálené společnosti mají nepřehledné smlouvy s dlouhými výpovědními lhůtami. Odchod zklamaných zákazníků si pak nechají bohatě zaplatit.

Takže si zapišme za uši: není pravda, že mezi jednotlivými dodavateli nejsou velké rozdíly. Jsou – a právě ty rozhodují o tom, zda svého nového dodavatele energií rádi doporučíte známým, anebo se budete proklínat za hloupost, s níž jste někomu podepsali nevýhodnou smlouvu.

Společnost Yello Energy nabízí elektřinu a plyn pod sloganem „Dobrá energie“. Jsme tu pro všechny, kdo požadují férový a otevřený přístup, srozumitelné podmínky a férovou cenu. Jsme tu i pro zákazníky, kteří udělali špatnou zkušenost s konkurencí a hledají někoho, kdo se k nim bude chovat lépe. Co tedy nabízíme? 

1. Je to opravdu snadné. Stačí jeden telefonát.

2. Jde to i bez triků. Yello je otevřená a férová. 

3. S námi ušetříte. Tarifomat.cz nás vyhodnotil jako nejlepšího dodavatele energií. 

4. Budete nám rozumět. Obchodní podmínky se vejdou na jednu stranu. 

5. Můžete kdykoliv odejít. Smlouva bez závazků na dobu neurčitou, bez sankcí.

Sluší se dodat, že Yello Energy je mladší sestrou společnosti Yello Strom, která má v Německu přes milion spokojených zákazníků. V České republice je Yello Energy součástí Skupiny PRE. V roce 2014 byla Yello v top 10 nejdynamičtěji rostoucích poskytovatelů elektřiny dle serveru elektrina.cz.  

Pokud jste právě začali přemýšlet o změně dodavatele elektřiny nebo plynu, doporučujeme navštívit web www.yello.cz/dobro nebo kontaktovat zákaznickou linku na čísle 840 555 777 či 267 056 704 v pracovní dny od 8 do 18 hod.