Tipy na vánoční dárky

S uvedením na trh nabízí portál slevyzdarma.cz jednu službu dokonce se stoprocentní slevou. Stáhněte si kupon na vyčištění interiéru auta zcela zdarma. Tento originální dárek potěší určitě nejen muže.

Rodinnou pohodu nebo partnerský vztah zaručeně zpříjemní levnější dovolená. Vydejte se na pohádkový pobyt třeba na Slovensko nebo do Alp. Speciality slovenské kuchyně můžete ochutnat přímo v malebném Liptově, nyní téměř za polovinu původní ceny.

Pokud se Vám nechce cestovat za hranice, máme pro Vás další tip. Už nemusíte doma vymýšlet, jak zabavit děti v nepříznivém počasí. Zkuste Aqualand Moravia s Wellness Forum Romanum nebo WIKYLAND a zažijte s dětmi nezapomenutelný den plný zábavy.

Autor: www.slevyzdarma.cz

Další lákavou slevou, kterou portál slevyzdarma.cz nabízí, je bezbolestná operace očí pomocí nejmodernějšího laseru v Očním centru Praha.

Více skvělých nabídek najdete na www.slevyzdarma.cz.

Už nikdy nepřijdete o peníze

Pokud nakupujete přes slevové portály, určitě se Vám někdy stalo, že jste si nestihli slevu uplatnit. Či už to byl dárek nebo jste si slevu zakoupili sami, nikoho nepotěší přijít o peníze. S portálem slevyzdarma.cz se Vám to už nikdy nestane. Kupony totiž nabízí zdarma. „Přinášíme na trh zcela nový koncept hromadného nakupování. Jedním z našich cílů bylo využívání slev bez rizika. Peníze přes nás vůbec nejdou. My se jen snažíme s partnery vyjednat ty nejlepší slevy. Stáhnete si kupon zdarma a zaplatíte až přímo na místě,“ mluví o výhodách nového portálu jeden ze zakladatelů Peter Molnár.

Autor: www.slevyzdarma.cz

Získejte slevu za pár vteřin

Výhodou nového nakupování přes slevový portál slevyzdarma.cz je jeho jednoduchost. Už nikomu nemusíte sdělovat své osobní údaje ani čísla platebních karet. Nečeká vás ani žádné dlouhé vyplňování registračních formulářů. Vše je teď mnohem jednodušší. Stačí si najít výhodnou nabídku a stáhnout si kupony zdarma. Sleva skončí, když zákazníci vyčerpají maximální možný počet kupónů k uplatnění. Kolik slev si ještě můžete uplatnit, se dovíte na stránkách portálu, na Facebooku nebo také prostřednictvím emailu.

Autor: www.slevyzdarma.cz

Neváhejte. Naším heslem je: bezpečně, rychle a bez rizika. Za vyzkoušení naší služby skutečně nic nedáte.