Také vám dodavatel nabízí pouze vysokou cenu, navíc bez odpovídajícího servisu? Europe Easy Energy staví na zcela jiném přístupu. Přístupu na osvědčeném principu "náš zákazník, náš pán". 

Smlouvu uzavřete on-line

Přechod k Europe Easy Energy je velmi jednoduchý a jedná se ve své podstatě o formalitu. Nemusíte nikam chodit, smlouvu uzavřete on-line, kdykoliv a z pohodlí Vašeho domova. Změnu energie vyřídí společnost Europe Easy Energy za Vás a to vše samozřejmě zcela ZDARMA. „Lidé se velmi často mylně domnívají, že s přechodem k jinému dodavateli jim vzniká riziko přerušení dodávky elektřiny nebo plynu. Nikdo se však nemusí obávat. Jde pouze o administrativní proces, který seriózní dodavatel provede za vás a navíc zcela zdarma,“ říká Zdeněk Mařík, energetický poradce Europe Easy Energy.

Výhody přestupu

Europe Easy Energy nabízí příznivé ceny bez aktivačních poplatků, smlouvu na dobu neurčitou (bez závazků), online správu zákaznického účtu a prvotřídní zákaznický servis. Na internetových stránkách, na pobočce či bezplatné zákaznické lince, vám ověříme úsporu na energiích, sdělíme veškeré informace a pomůžeme s případným převodem dodavatele. Dveře do světa energií pro vás tato společnost otevřela v Praze Nuslích, v Hradci Králové, Liberci, Českých Budějovicích a v Brně. Adresy obchodních kanceláří naleznete na: http://www.3-e.cz/kontakty.

Změnil váš dodavatel cenu energií? Změňte vy jeho!

Ne každý zákazník ví, že je s ohledem na danou skutečnost velmi jednoduché dodavatele změnit. Podle novely energetického zákona můžete z důvodu zdražení ceny za dodávku elektřiny nebo zemního plynu odstoupit od smlouvy, aniž byste čekali na konec výpovědní lhůty nebo platili smluvní pokutu. Důležitá je forma resp. způsob, jakým vás současný dodavatel informuje o připravovaných změnách. Oznámení o zvýšení ceny by mělo být písemné, adresné a individuální, aby neuniklo pozornosti zákazníka a ten byl tedy přímo informován. Takovým adresným sdělením je například poštovní zásilka, SMS zpráva nebo e-mail, jehož doručení můžete odesílateli potvrdit. Nedostačující je např. informace zveřejněná na webových stránkách. Nezůstávejte tedy u dodavatele, kde platíte za energie stále více a využijte této možnosti drahého dodavatele energií změnit.

Europe Easy Energy. Váš férový dodavatel energií.

Více na www.3-e.cz