Tommy Hilfiger a jeho manželka Dee Ocleppo Hilfiggerová milují moře a volné dny společně rádi tráví na palubě lodi. „Mnoho let jsem si pronajímali jachty,“ uvedl módní návrhář s tím, že pak viděl jachtu, která pochází z dílny společnosti Feadship a okamžitě se do ní zamiloval. Jachta byla postavená v roce 2000 a Hilfiger ji koupil v roce 2017.

Čtyři paluby a sedm kajut

Jachta má čtyři paluby a hned sedm kajut, které jsou k dispozici hostům. Dosahuje délky téměř 62 metrů a obsluhuje ji sedmnáctičlenná posádka.

„Dříve se jmenovala Faith (víra, pozn. red.) a já jsem to změnil na Flag (vlajka, pozn. red.).  Důvod, proč jsem to změnil na Flag je ten, že logo mé společnosti tvoří červená, bílá a modrá vlajka a vlastně díky své společnosti jsem tu jachtu mohl koupit,“ vysvětlil Hilfiger. Slavní manželé milují vodní sporty a tak není divu, že na jachtě nechybí tobogán, trampolína, kajaky, vodní lyže, wakeboard, vodní skútry a potřeby na rybaření a šnorchlování. K dispozici je rovněž tělocvična, jacuzzi a bazén. Majitel lodi má své vlastní velké apartmá, kde nechybí prostorná ložnice, koupelna, studovna a šatna. Rovněž je na jachtě k dispozici výtah.

Hilfigerovi jsou i milovníci jídla a kuchař, jehož najali, aby jim vařil na jachtě, je podle slov návrháře úžasný. Nejraději od něj prý mají domácí chleba, na němž si pochutnávají každé ráno.

Odtajněný luxus

Obří jachta nyní hledá nového majitele. Na prodej je za víc než miliardu, ale ten, kdo si částku nemůže dovolit, může si ji alespoň pronajmout. Pronájem plavidla na plavbu po Středomoří vyjde na týden na 8,8 až 9,8 milionu Kč. Ten, kdo by raději exotiku, může s jachtou vyrazit na plavbu Karibikem, ale trochu si připlatí. Plavba po Karibském moři stojí na týden 10 až 10,5 milionu Kč.

Hilfiger pozval na jachtu youtubera Enese Yilmazera, který s manželi strávil čtyři dny na Bahamách a na svém účtu na sociální síti zveřejnil video, díky němuž se každý může pokochat luxusem, který jachta nabízí!

Fotogalerie
42 fotografií