Jedinečná příležitost nastane pouze 12. prosince. Maximálně čtyřem šťastlivcům se tak naskytne vysněná vánoční noc v jednom z nejslavnějších filmových domů. „Možná si mě nepamatujete jako zvlášť vstřícného, ​​ale vyrostl jsem a rád bych se s vámi o letošních prázdninách podělil o svůj rodinný dům – dokonce i o pizzu,“ uvedl „Buzz McCallister“ podle deníku Daily Mail.

A jak Kevinův brácha dál říká, návštěvníci se mají chovat přesně podle pravidel legendárního klučiny. „Jezte nezdravé jídlo, půjčte si tátovu vodu po holení a tak dále. Jen se držte mimo můj pokoj, ano?“ vysvětlil. 

Nemovitost se nachází ve vesnici Winnetka třicet minut od Chicaga. Produkce si honosný dům vybrala pro děj svého filmu z roku 1990, ve kterém malý chlapec Kevin lstivě odráží nájezdy dvou zlodějíčků, kteří se do sídla snaží vloupat. Kevinovi rodiče jsou mezitím na dovolené v Paříži. 

„Nemovitost, která byla původně postavena ve dvacátých letech minulého století, byla v době natáčení filmu ve vlastnictví Johna a Cynthie Abendshienových,“ uvedl server Fancy Pants Homes. V roce 2012 se dům prodal za v přepočtu třicet pět milionů korun. 

Sídlo je dodnes v obležení fanoušků, kteří si ho dychtivě fotí. To dělá vrásky lidem ze sousedství. „Je to trochu problém, kdykoli jdu kolem, někdo si ho fotí,“ vysvětlila Ann Smithová žijící kousek vedle.

Některým z nich se teď splní sen. V domě budou moci strávit noc. Rezervace se budou přijímat od 7. prosince. Jedna noc pro čtyři hosty bude stát v přepočtu 560 korun. Airbnb se na počest jednorázového pronájmu rozhodlo věnovat blíže neurčený finanční obnos chicagské dětské nemocnici La Rabida.

Fotogalerie
36 fotografií