Od 26. prosince 2019 až do 1. února 2020. Období, které by si měli do svých nových diářů zapsat všichni, kdo milují nakupování a hledají speciální akce, při kterých ušetří až tisíce korun. A také ti, kteří plánují prožít přelom roku v zahraničí.

Pokud totiž vyrazí do Dubaje, mohou si užít přehlídku obřích výprodejů a slevy na vše, od módy a šperků po elektroniku a drobné doplňky.

Festival tradičně doprovází i bohatý program plný soutěží s cenami od drobných slevových poukázek po luxusní automobily.

Akce budou probíhat ve všech hlavních nákupních centrech, ale také u drobných prodejců po celém městě.

A co dovézt z Dubaje?

Rozhodně se tam vyplatí porozhlédnout se po módních buticích. Světové kolekce totiž často představí novou kolekci v Dubaji dřív, než přijde do střední Evropy. A ceny jsou přinejmenším stejné, někdy i výrazně levnější. Často se v Dubaji vyplatí i nejrůznější drobná elektronika nebo šperky.

Rozhodně také stojí za to dovézt si z emirátu drobné pochutiny, jako datle, fíky, pistácie a nejrůznější koření, které seženete v Dubaji ve skvělé kvalitě. Často je totiž koupíte ihned poté, co dorazily lodí z blízkého Íránu nebo Pákistánu.

Na starých trzích pak za skvělé ceny seženete i nejrůznější orientální látky a šaty v nejvyšší kvalitě, kterou Blízký východ nabízí.

Fotogalerie
41 fotografií