Art Dubai 20. – 23. března 2019

Cílem mezinárodního uměleckého veletrhu Art Dubai je přiblížit toto krásné odvětví široké veřejnosti. Vedle známých umělců tady potkáte i provozovatele galerií a sběratele umění z celého světa. Na Art Dubai bude vystavovat téměř stovka galerií z celého světa, z toho 25 zcela nově otevřených.

Jaro v Dubaji je ve znamení umění a designu
Autor: Dubai Tourism

Dubai Design District (d3)

Kreativní prostor Dubai Design District neboli „d3“ se celoročně zaměřuje na módu a design a mezi jeho hlavní lákadla patří ateliéry, galerie, restaurace a kavárny. Celá čtvrť byla navržena tak, aby inspirovala a podporovala mladé talenty. O tom, že se jí to daří, svědčí kalendář nabitý akcemi na rok dopředu.

Dubai Design District (d3)
Autor: Dubai Tourism

Třída Al Serkal

Třída Al Serkal vznikla přeměnou 39 starých skladišť. Najdete ji v průmyslové části Dubaje a dnes slouží jako jedno z hlavních center umění celého města. Kromě nesčetného množství uměleckých galerií je především veřejným prostorem, který propojuje umělce různorodých disciplín, a podporuje kreativitu, individualismus a spolupráci. Během celého roku se zde konají výstavy, přednášky, filmová promítání a festivaly oslavující tvořivost.

Třída Al Serkal slouží jako jedno z hlavních center umění celého města.
Autor: Dubai Tourism
Fotogalerie
15 fotografií