Špindlerův Mlýn 

Špindlerův Mlýn je nejznámější lyžařské středisko v Čechách. Terénně nespestřejší tratě, bohaté turistické zázemí a nespočet lanovek a vleků. Ze všech stran je obklopen horami. Hlavními dvěma areály jsou Svatý Petr a Medvědín. Ve Špindlerově Mlýně na vás čeká 25 km sjezdových tratí, 5 lanových drah, 11 vleků, 1 pohyblivý kobere a 3 snowparky.

Přehled nejlepších českých tředisek

Skicentrum Deštné v Orlických horách

Zimní středisko Deštné v Orlických horách návštěvníkům poskytuje 5 sjezdových tratí všech různých obtížností. Součástí je i snowpark s několika překážkami a skoky. Areál je profesionálně upravovaný a kompletně pokryt zasněžovacím systémem. Pro děti je tu škola lyžování i snowboardingu a kompletně zrekonstruovaná půjčovna a servis lyží a snowboardů.

Lyžování v Náchodě

Skiareál Běloves provozuje dva lyžařské vleky, které jsou ideální jak pro dospělé tak i děti. Spodní lyžařský vlek Brabák je dlouhý 260 m. Horní vlek se jmenuje Maliňák a je 380 m dlouhý a přístupný cca. 5 minutovou chůzí od horní stanice vleku Brabák. 

Další tipy, kam na lyže se dozvíte zde

Přírodní sníh nikde, ale... V Krkonoších začali zasněžovat! Kdy bude první lyžovačka?

Dovolená v létě, v zimě – Krkonoše

Češi brali sjezdovky útokem: Tisíce lidí zaplavily Krkonoše i Orlické hory

terénně nejpestřejší tratě, nejvýkonnější park lanovek a vleků a nejbohatší turistické zázemí. Ze všech stran je obklopen horami, což tvoří dobrou terénní konfiguraci pro vydatné sněhové srážky. Hlavními dvěma, dosud lanovkami nepropojenými, areály jsou Svatý Petr a Medvědín. - See more at: http://snow.cz/stredisko/60-spindleruv-mlyn#sthash.gFDIZDaG.dpuf