Předností Bulharska není jen jeho cenová dostupnost, ale také velmi příjemné letní počasí, dlouhé písečné pláže a přátelská atmosféra. Řada cestovatelů, kteří se do této destinace vydají, jistě ocení také krátkou dobu letu, z českých letišť se za chvíli ocitnete v místech, která přímo vyzývají k odpočinku. 

Kdo se během dovolené na bulharském pobřeží do sytosti nabaží koupání v moři, může vyrazit objevovat vnitrozemí, které má rozhodně také co nabídnout. Jedná se zejména o krásy zdejší krajiny, která je velmi pestrá a místy stále ještě divoká a turisty dosud neprobádaná. Cestovní kancelář KOVOTOUR PLUS nabízí velké množství výletů za skvělé ceny.

Bulharsko vám kromě vyhlášených místních vín nabídne také spoustu gastronomických zážitků. Jejich masové speciality z rožně, saláty, polévky, jogurt, plněné papriky nebo speciality z mořských plodů si prostě zamilujete! V restauracích a bistrech najdete pestrou nabídku pokrmů za velmi příjemné ceny, které vás v porovnání se skvělou chutí často mile překvapí. 

V Bulharsku si budete připadat jako doma, místní obyvatelé jsou velmi přátelští a pohostinní. Vítání budete všude - Bulhaři jsou zkrátka družní lidé, kteří přijmou každého turistu jako našince. To nepochybně přispěje k vašim příjemným zážitkům, které si z dovolené odvezete, a díky kterým se budete chtít do Bulharska vracet.

Jediné, na co doporučujeme dát si během dovolené v Bulharsku pozor, je pokyvování hlavou během konverzace. Bulhaři vyjadřují souhlas či nesouhlas přesně opačně, než jsme zvyklí. Pokud naznačují „ano“, kroutí hlavou ze strany na stranu, naopak kývání hlavou nahoru a dolů značí v jejich podání záporné stanovisko. Situace s tím spojené mohou na dovolené v Bulharsku často vyvolávat úsměv.

Pokud vás tyto řádky navnadily k objevování krás Bulharska a lenošení na krásných písečných plážích, pak vás jistě osloví nabídka ubytování, které nabízí cestovní kancelář KOVOTOUR PLUS. Pro své klienty tato cestovní kancelář vybírá pouze ověřené a mezi klienty oblíbené hotely a penziony v tradičních přímořských letoviscích, zejména na Slunečném pobřeží, v Nessebaru a na Zlatých Píscích. Kvalitní služby, písečné pláže, slunečné počasí a skvělé ceny jsou zárukou nezapomenutelné dovolené. Tak jentozkus.cz a hurá do Bulharska, protože kdo jednou zkusí, ten pořád musí.

Fotogalerie
8 fotografií