Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Letní sezóna odstartovala! Kam letos vyrazit za sluníčkem?

/
  • Letní sezóna odstartovala! Kam letos vyrazit za sluníčkem?
    4. června 2019 ● 16:28

    Pro mnohé z nás je tady nejkrásnější doba z celého roku – období letních dovolených! Mnohé dovolenkové destinace už letní sezónu zahájily v polovině května, a tak už s klidem můžete vyrazit k moři. Pokud už se léta nemůžete dočkat, máme pro Vás několik tipů, kde sluníčko už vesele svítí a navíc si nyní zájezd pořídíte za fantastickou last minute cenu!

  • 1.

    Turecko – země nekonečných pláží

    Prvním tipem na fantastickou dovolenou je orientální Turecko, které se tradičně těší velké oblibě mezi dovolenkáři. Velice komfortní ubytování, široké písčité pláže, krásné počasí a skvělé služby jsou jednoznačné klady této destinace. Mezi nejpopulárnější letovisko patří Side, kde si můžete vybrat z nepřeberného množství hotelů.

    "Vyzkoušet zde můžete letošní novinku Seashell Resort nebo se naopak spolehnout na osvědčenou stálici mezi klubovými hotely, kterou je hotel Süral Resort," doporučuje marketingový ředitel Petr Šatný z CK Alexandria.

    Turecko
    Autor: CK Alexandria

  • 2.

    Rozmanité Řecko

    Téměř nevyčerpatelné možnosti, jak strávit zaslouženou dovolenou, poskytuje antické Řecko. Lahodná kuchyně, skvělé víno, pestré možnosti výletů a krásné moře udělá z Vaší dovolené v Řecku nezapomenutelný zážitek. Ať už zvolíte některý z ostrovů nebo pevninu, nebudete rozhodně litovat!

    Perfektní volbou pro rodinnou dovolenou je například hotel Atlantica Mikri Poli na slunném Rhodu nebo luxusní hotel Sentido Apollo Palace na smaragdovém ostrově Korfu.

    Řecko
    Autor: CK Alexandria

  • 3.

    Bulharsko – ráj pro rodinnou dovolenou

    V Bulharsku zkrátka najdete vše, co by měla správná letní dovolená splňovat. Vybrat si můžete jak živá letoviska s bohatým nočním životem jako Zlaté Písky, Slunečné Pobřeží či Primorsko, tak i klidnější místa jako například Svatý Konstantin či Carevo. Díky své geografické poloze nabízí tato země příjemné teplé klima. Pobřeží Černého moře lemují nádherné dlouhé písčité pláže s pozvolným vstupem do vody.

    "Novinkou na Slunečném Pobřeží je hotel Rena, hvězdou již několikátou sezónu je klubový hotel Hermes v Carevu," radí Šatný z CK Alexandria. 

    Bulharsko
    Autor: CK Alexandria

  • 4.

    Temperamentní Španělsko

    Španělsko je rovněž oblíbeným cílem slunce chtivých turistů. Pokud jste již navštívili známější Mallorcu či Ibizu, vydejte se pro změnu například na Menorcu, kde Vás čekají pláže jako v Karibiku. Nebo prozkoumejte pevninskou oblast Costa de Almería, kde se nachází krásné písčité pláže, malebné rybářské vesničky a působivá příroda.

    Pro rodiny s dětmi se nabízí např. místní hotel Playasol SPA ve vyhledávaném malebném letovisku Roquetas de Mar. Má vlastní aquapark, leží přímo na pláži a najdete tu české animátory, tedy vše pro vaši perfektní letní dovolenou.

    Španělsko
    Autor: CK Alexandria

    Fotogalerie
    61 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy