Obvinění, kvůli kterým proběhla policejní akce pod názvem CHIKARA, jsou poměrně závažná. „Zločinecká skupina ve složení Tibor Gubáň, Peter Šoka, Miroslav Farkaš, Dávid Lukáč, René Strauzs a Zuzana Strauzs Plačková, působící na území Trnavského, Bratislavského a Trenčínského kraje, v době od roku 2012 až do současnosti vykonávali za účelem zisku, prostřednictvím vytvořené infrastruktury osob dovoz drogy zvané kokain a následně ji distribuovali přes síť dealerů této zločinecké skupiny koncovým uživatelům drog,“ stojí v usnesení. 

Slovenský server Plus JEDEN DEŇ přišel s informací, že Zuzanu Plačkovou bude zastupovat Martin Pohovej. „Neměl jsem ještě možnost seznámit se s usnesením o vznesení obvinění, mám jen informaci, že bylo vznesené obvinění údajně z drogové trestné činnosti a členství ve zločinecké skupině,“ uvedl Pohovej pro web Pluska.sk a na jejich dotaz, co se našlo u Plačkové doma, odpověděl velmi vyhýbavě. „Ne, ne, nic. Dále se k tomu nebudu vyjadřovat, neviděl jsem to usnesení, neumím ani popsat nějakou její úlohu v té skupině, nevím,“ dodal opatrně.

„Klientka bude vyslechnuta v procesním postavení obviněné a potom vyšetřovatel zváží další postup,“ dodal Pohovej, který dříve zastupoval i Mariana Kočnera a údajného šéfa gangu Róberta Lališa.

Podle informací webu Noviny.sk podal prokurátor na Plačkovu a dalších osm lidí návrh na vazbu, o kterém už dnes rozhodne Petr Pulman, který je soudcem Specializovaného trestního soudu v Pezinku. Soud s první pěticí obviněných má začít dnes ve dvě hodiny. O osudu druhé pětice obviněných, mezi kterými je i Zuzana Plačková, se rozhodne později, jejich slyšení má začít v 17 hodin.

Video: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
73 fotografií