Herecká megastar Brad Pitt a jeho dobrý kamarád Michael Balzary (58), basák z funk-rockové kapely Red Hot Chili Peppers, jenž je známý pod přezdívkou Flea, teď tráví dovolenou na karibských ostrovech Turks a Caicos. Je to podle všeho pánská jízda – Flea nechal doma svou o 18 let mladší manželku Melody Ehsaniovou (40), slavnou módní návrhářku, a Pitt je již od konce října single. Tehdy se totiž rozešel se svou mladičkou milenkou Nicole Poturalski (28), půvabnou polskou modelkou, jíž ve vztahu s pohledným hercem nikterak nebránila skutečnost, že je vdaná.

Když se ovšem Pitt a Flea vydali na člunu šnorchlovat a někdejší sexuální idol si sundal tričko, byl to dosti překvapivý pohled. Polonahý herec ukázal nejenom svá hojně potetovaná záda, na nichž na první pohled nějaká ta malůvka přibyla, ale také povadlé tělo, které bylo na hony vzdálené tomu, jaké v roce 2019 předváděl v černé komedii Quentina Tarantina (57) Tenkrát v Hollywoodu. Tam mu byla svěřena role sympatického kaskadéra, a když v jedné scéně s jointem v ruce opravoval střechu a byl u toho do půl pasu nahý, jistě nad tímto Adonisem nejedna dáma pořádně zalapala po dechu.

VIDEO: DiCaprio a Pitt v novém filmu Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu

Video
Video se připravuje ...

DiCaprio a Pitt v novém filmu Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu: První trailer! Falcon

Na Bradovi se zřejmě již zkrátka pomalu, ale jistě začíná projevovat nemilostný zub času – koneckonců i když na to nevypadá, táhne mu už na šedesát a to je věk, kdy jsou z mnoha mužů již dědečkové. To jemu sice ještě nehrozí, jelikož děti, které měl se svou bývalou manželkou Angelinou Jolie (45), jsou teprve v pubertě.

Ovšem ochablé bříško tam, kde bylo ještě nedávno dokonale vysekané svalstvo jako na antické soše, zakrýt už podle všeho nelze. Na herci bylo velice patrné, že mu zájem paparazzi nedělá dobře, a před fotoaparáty se na loďce raději kryl do osušky. Co naplat, vždyť od dob, co zazářil (rovněž do půl těla obnažený) ve snímku Thelma a Louisa, uplynulo již neskutečných 30 let...

VIDEO: Brad Pitt a Leonardo DiCaprio na premiéře Tenkrát v Hollywoodu: Co řekli o filmu?

Video
Video se připravuje ...

Brad Pitt a Leonardo DiCaprio na premiéře Tenkrát v Hollywoodu: Co řekli o filmu? 

Fotogalerie
56 fotografií