Kdy se přátelství hollywoodské hvězdy a modelky z Německa překlopilo do vztahu a jak dlouho toto souznění trvalo, je předmětem spekulací, podstatné ovšem je, že podle blízkých přátel cokoliv, co mezi nimi bylo, už skončilo. „Je úplný konec. Ono to mezi nimi nikdy nebylo vážné, jak si všichni mysleli,“ prozradil magazínu Page Six zdroj.

Video: Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce!

Video
Video se připravuje ...

Nova stáhla Suchoně z obrazovky! Moderátorka Primy porodila. A další problémy nemocného Hryce! Petr Macek, Lukáš Červený

S Poturalskiovou se Pitt údajně seznámil v srpnu 2019, o románku se začalo psát celý rok poté. Fotografové je zachytili na koncertě Kanyeho Westa, kam Pitt přizval i svou další domnělou přítelkyni Aliu Shawkatovou (31). V létě pak páreček načapali na letišti ve Francii, kde údajně strávili první společnou dovolenou.

Nicole není žádná světice, dle zahraničních médií je v otevřeném manželství s německým majitelem restaurace Rolandem Marym, s nímž má syna. K němu se po rozchodu s hvězdou filmu Tenkrát v Hollywoodu vrátila, respektive vzhledem k možnosti bezúhonně přizvat do manželství další osoby mu možná jednoduše oznámila, že ji má opět celou pro sebe.

VIDEO: Další dvě oběti covidu mezi slavnými! Suchoňův zkrat ve vysílání! A rozchod Grossové

Video
Video se připravuje ...

Další dvě oběti covidu mezi slavnými! Suchoňův zkrat ve vysílání! A rozchod Grossové! Blesk

Fotogalerie
103 fotografií