Jen málokteré slavné osobnosti se poštěstí utajit před veřejností dlouhodobý vztah, Bradovi se ale přeci jenom tato neslýchaná věc podařila. Když ve středu přiletěl soukromým tryskáčem do Francie a po boku mu kráčela tajemná tmavovláska, začali se internetoví detektivové činit. Nakonec jim spadla čelist – záhadná žena je ve skutečnosti modelka jménem Nicole Poturalskiová, s níž se loni v listopadu poprvé ukázal na veřejnosti!

Tehdy se i s Aliou Shawkatovou, kterou všichni považovali za jeho intimní společnici, přestože to oba popírali, objevili na vystoupení zpěváka Kanye Westa. Brad a Nicole seděli vedle sebe, povídali si, došlo i na opatrné doteky. Po této události je zřejmě nikdo neviděl znovu pospolu. Tedy, až do tohoto týdne. „Vídají se a nyní spolu tráví dovolenou,“ potvrdil magazínu Page Six jejich vztah nejmenovaný zdroj.

VIDEO: Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou.

Video
Video se připravuje ...

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol! A Trojan promluvil o noci s Emmou. Bára Horáková, Lukáš Červený

Jak se oba seznámili, není prozatím jasné. Co už se ale ví, že je Nicole 27 let, původem je z Německa, mluví několika jazyky a pracuje jako modelka. Také je pyšnou maminkou syna Emila. Nejvíce zarážející na Bradově nové přítelkyni je, jak moc se podobá jeho bývalé manželce Angelině Jolie.

Modelka už v dřívější době naznačila, že se s někým vídá. V různých příspěvcích na instagramu psala, že si užívá společnosti své druhé polovičky nebo že jí chybí procházky s její láskou. Že se jedná o jednoho z nejslavnějších hollywoodských elegánů, by ale nikoho nikdy nenapadlo.

VIDEO: Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po párty v průjezdu s neznámou dívkou

Video
Video se připravuje ...

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
105 fotografií