Thomas Markle nikdy nešetřil silnými slovy. Opět to potvrdil v úterním rozhovoru v pořadu Good Morning Britain, kde se rozpovídal o své slavné dceři i zeťovi. Protože s ním prý Meghan odmítá jakýkoli kontakt, má v plánu dávat pravidelně svérázné rozhovory médiím, dokud se situace nezmění. 

„Řekl jsem jasně, že dokud se mi neozve, dokud se mnou nepromluví, budu pokračovat,“ nechal se slyšet. Osvětlovač v důchodu si navíc stěžuje, že nikdy ani neměl šanci seznámit se se svými vnoučaty, Archiem a Lilibet. „Ty děti vyrostou bez toho, aniž by věděly, že mají dvě rodiny,“ rozčiloval se Markle, který má pocit, že děti budou znát jen rodinu prince Harryho

Harry jenom jezdí na kole

Nešetřil přitom ani svého zetě. „To jediné, co teď dělá, je to, že jezdí na kole po sousedství, ve kterém bydlí,“ rýpl si Markle do Harryho. Narážel přitom na březnové snímky, které prince zachycují při projížďce na elektrokole s ochrankou v závěsu krátce po slavném rozhovoru s Oprah Winfreyovou.  

Vztah s Harrym měl Meghan údajně velmi ovlivnit. „Nevím, co se změnilo. Nikdy dřív se takhle nechovala. Jakmile se dala dohromady s Harrym, změnila se,“ je přesvědčen.

Zajímají se jen o peníze

Nešetřil ani Harryho spisovatelské ambice. „Ta kniha, kterou píše, by se neměla jmenovat Cesta ke svobodě - měla by se jmenovat Cesta k penězům. Zdá se, že to jediné je teď zajímá,“ přisadil si Markle. 

Otec vévodkyně je přitom přesvědčen, že za počátkem její ignorace stojí dětinská žárlivost. „Myslela si, že se příliš věnuji jejímu nevlastnímu bratrovi a nevlastní sestře. Chtěla, abych s nimi přestal mluvit, ale to jsem nedokázal,“ uvedl. Podle jeho slov Meghan úplně stejně ignoruje i bratra Thomase.

K soudu nechce

„V podstatě se zřekla obou stran své rodiny,“ postěžoval si Markle, podle kterého se jeho dcera chová dětinsky a měla by už konečně vyrůst. Meghanin otec popsal, že mu někteří lidé dokonce navrhují, aby celou věc dotáhl až k soudu. To on ale zatím odmítá. 

Naposledy se prý dceru pokoušel kontaktovat zhruba před měsícem, opět bez úspěchu. „Nemůžu jen tak přijet do Montecita, byl bych za stalkera, nemůžu to udělat,“ svěřil se ještě, proč se nechce jen tak zjevit dceři u dveří. Nezbývá tak než počkat, zda se Meghan otci ozve, nebo se dočkáme dalších podobných rozhovorů. 

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Fotogalerie
105 fotografií