Začátkem srpna oslavila Meghan Markleová své čtyřicáté narozeniny. Mezi blízkými, kteří oslavenkyni, jež v současné době okupuje luxusní vilu v Kalifornii, obdarovali, byl překvapivě i její otec Thomas Markle.A to i přesto, že s ním tři dlouhé roky nepromluvila slovo.

novém rozhovoru pro televizní stanici GBN News se Markle podělil se svým posledním gestem na usmířenou. Své odloučené dceři zaslal pugét rudých růží, v jehož středu umístil dvě žluté růže, symbolizující vnoučata, které stále neměl možnost spatřit na vlastní oči. „Popřál jsem jí všechno nejlepší k narozeninám a mnoho štěstí, ale neozvala se mi,“ stýskal si vysloužilý hollywoodský osvětlovač.

Meghan s otcem zpřetrhala veškeré vazby jen pár dní před svou velkolepou svatbou v květnu 2018, a to kvůli několika zinscenovaným fotografiím, které prodal do médií, a jeho neúčasti na svatbě. V té mu zabránil prodělaný infarkt.

Thomas je dle svých slov schopen překousnout, že mu dcera zřejmě nikdy neodpustí, rád by se ale seznámil se svými vnoučaty, než si »pro něj přijde zubatá«. Ve shledání s Archiem (2) a malou Lilibet (skoro 3 měsíce) mu však páreček ze Sussexu brání. Markle se proto chce obrátit na vyšší místa a dožadovat se svých práv. „V blízké budoucnosti budu žádat kalifornské soudy o práva na to, abych mohl vídat svá vnoučata,“ řekl před časem otec manželky prince Harryho ve zpravodajské relaci stanice Fox News.

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Fotogalerie
98 fotografií