Podle zdroje Blesku měl mít zpěvák z bývalého dua Těžkej Pokondr v pondělí přes den konflikt s ženou z Třebotova u Prahy, kde žije. Zasahovala tam dokonce policie!

V noci pak měl zaútočit na manželku Ninu a mladšího syna. „Policisté do ulice Zálesí v Třebotově vyjížděli na oznámení čtvrtého prosince před půl devátou večer. Jednalo se o nedorozumění v rodině. Rodinné spory osoby nechtěly řešit. Nedošlo k žádnému protiprávnímu jednání, ani zranění,“ sdělila Blesku mluvčí policie Michaela Richterová. Je pravděpodobné, že za tím opět vězí Ondráčkova duševní choroba.

„Na psychiatrii v Berouně má domluvenou léčbu, ale odmítá ji,“ prozradil zdroj z okolí. „Manžel trpí závažným duševním onemocněním, které aktuálně řešíme... Jeho chování se vymklo kontrole,“ omlouvala Nina Ondráčková manžela, když v listopadu na křtu nového alba Michala Davida napadl hitmakerovu ženu Marcelu (62). Sám zpěvák potvrdil, že trpí bipolární poruchou.

„Nejhorší bylo, když mi umřela mamča. Tam mi to něco asi v tý mý hlavičce způsobilo. Ale je to vždycky, když se stane něco hodně smutnýho nebo dramatickýho,“ přiznal Ondráček v živém vysílání na facebooku. Spouštěčem prý byla tentokrát sebevražda jeho 65letého bratra, který skočil z desátého patra panelového domu.

Co je bipolární porucha?

Bipolární porucha je vážné duševní onemocnění, které se vyznačuje poruchami nálad. Konkrétně se pak střídá manická fáze s depresí, a někdy se dokonce vyskytují oba stavy zároveň. Trpěl jí třeba i herec Miloš Kopecký (†73).

Podle psychiatra Pavla Doubka pacienti s touto poruchou mají v porovnání s jinými chorobami největší sklony k sebevraždě. Případně si v těžkém manickém stavu dokáží zničit život i na mnoho let dopředu.

Video
Video se připravuje ...

Kvůli protestu omezení nemocnic! Trenér nároďáku končí! A Ondráček napadl Davida Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Fotogalerie
57 fotografií