Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Blesk ordinace: Prevence léčí nejistotu. S Michalem Davidem na garančku!

Autor: one - 
10. září 2023
05:00

Můžete se cítit fit, můžete mít ale i obavu, že se s vámi něco děje. Vyléčit nejistotu pak může jediné – preventivní prohlídka. Potvrdí, že jste v pořádku, nebo odhalí nemoc včas. Chcete to zkusit? Přijďte na Blesk Ordinaci.

Ve spolupráci se spřátelenými nemocnicemi a partnery tohoto projektu deník Blesk nabízí již počtvrté možnost zjistit pravdu o svém zdraví. Kdo přijde, nebude litovat. Na návštěvníky čeká kromě desítek vyšetřovacích stanů i zábavný program a možnost vyhrát cenu v tombole.

S Michalem Davidem na garančku!

Blesk Ordinace začne s prevencí v Písku! Ve spolupráci s Nemocnicí Písek na Velkém náměstí můžete absolvovat řadu vyšetření, která mohou potvrdit vaše zdraví, nebo naopak odhalit nemoci, o kterých ještě ani nevíte. „Prevence je to nejvíc, co pro sebe může člověk udělat,“ říká Michal David, který návštěvníkům zazpívá své největší hity. Jak přiznává, chodí na vyšetření pravidelně. „Říkám tomu garančka,“ dodává s tím, že pravidelná kontrola zdravotního stavu už mnoha jeho kamarádům zachránila život!

Co je Blesk ordinace?

Projekt deníku Blesk, zaměřený na prevenci zdraví. S pomocí generálního partnera projektu, Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR, a spřátelených nemocnic mohou zájemci absolvovat sérii vyšetření zdarma, bez doporučení obvodních lékařů. Součástí akce je pestrý doprovodný program, zábava pro děti i dospělé a tombola o skvělé ceny. Projekt má dlouhodobou záštitu ministra zdravotnictví.

Kde nás letos najdete?

12. 9. Písek, Velké náměstí
19. 9. Zlín, náměstí Míru
26. 9. Brno, náměstí Svobody
3. 10. Most, 1. náměstí 
10. 10. Praha, Karlovo náměstí

Příručku o obezitě najdete už v pondělí zdarma v deníku Blesk. Příručku o obezitě najdete už v pondělí zdarma v deníku Blesk. | koláž Blesk

Příručka obezita

Nadváha nebo obezita komplikuje cukrovku a nemoci srdce, je rizikovým faktorem nádorových onemocnění, vyvolává hormonální poruchy a je příčinou mnoha dalších zdravotních potíží. Dobrá zpráva je, že obezita se dá účinně léčit. Jak? To a mnoho dalšího se dozvíte v příručce, která vyjde zítra v Blesku.

Video  Blesk Ordinace v Praze pomohla: Dva lidé zachráněni před slepotou, s nádory kůže pod kudlu už příští týden!  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 11. září 2023 12:28 )

A to ty ovce nechodí jinak k lékaři?

krapotkin ( 10. září 2023 14:25 )

Když si ještě vezme velké sluneční brýle, připomíná mi přežranou mouchu tse tse.

trintin ( 10. září 2023 12:15 )

...preventivní prohlídka?? Článek si autorka zase vycucala z prstu, podle ní zaměstnanci nemusí v práci povinně absolvovat lékařské preventivní prohlídky?

Zobrazit celou diskusi