Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

4. ročník Blesk Ordinace se blíží! Kde nás najdete a jaká vyšetření můžete podstoupit?

Autor: Blesk - 
30. srpna 2023
12:12

Vyšetření zraku, tlaku, mateřských znamének, měření plic i cukru v krvi. To je jen malý výčet toho, co vás čeká na čtvrtém ročníku Blesk Ordinace. Těšíte se? My ano! I letos pro vás v pěti městech České republiky vyroste pět ordinací pod širým nebem.  

Kde nás letos najdete?

12. 9. Písek, Velké náměstí

19. 9. Zlín, Náměstí míru

26. 9. Brno, Náměstí Svobody

3.10. Most, 1. náměstí

10.10. Praha, Karlovo náměstí

Vždy od 12 do 18 hodin můžete absolvovat nejrůznější vyšetření dle svého výběru. Na pódiu se vystřídá plejáda špičkových odborníků a bude čas i na trochu zábavy. Moderátorkou akce bude již tradičně skvělá herečka Eva Decastelo. Návštěvníci, kteří absolvují alespoň tři vyšetření, pak mohou v tombole vyhrát některou ze zajímavých cen. Každá z pěti nemocnic si pro vás navíc připravila nějaké překvapení!

Video  Blesk Ordinace v Praze pomohla: Dva lidé zachráněni před slepotou, s nádory kůže pod kudlu už příští týden!  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Ordinace s Ordinací

Na všech zastávkách přivítá Blesk Ordinace také vzácné seriálové hosty. Po velkém loňském úspěchu to i letos budou oblíbení hrdinové seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kterou diváci mohou již víc než dva roky sledovat na Voyo. Účast přislíbili Lukáš Hejlík, Hana Kusnjerová, Robert Urban, Agáta Kryštůfková, Roman Štabrňák, Kateřina Brožová a mnoho dalších. Návštěvníky Blesk Ordinace potěší podpisem, společnou fotkou, rozhovorem na pódiu nebo malým dárkem od TV Nova. Ten, kdo přijde, ještě nikdy nebyl svým oblíbeným hvězdám blíž! 

Co je Blesk Ordinace

Projekt deníku Blesk, zaměřený na prevenci zdraví. S pomocí generálního partnera projektu, Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR a spřátelených nemocnic mohou zájemci absolvovat sérii vyšetření zdarma, bez doporučení obvodních lékařů. Součástí akce je pestrý doprovodný program, zábava pro děti i dospělé a tombola o skvělé ceny. Projekt má dlouhodobou záštitu ministra zdravotnictví.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi