Vystoupení Depeche Mode v rámci jejich 19. světového turné a prvního turné po více než pětileté odmlce provázela rozsáhlá dopravní opatření. V Česku má skupina, která k nám poprvé přijela už v roce 1988, věrné fanoušky, a tak není divu, že na ně podle pořadatelů přišlo do pražských Letňan přes 60 000 lidí!

Řady »černé armády« přišly vyztužit naše celebrity, například herečka Táňa Dyková (45), moderátor a olympijský šampion v desetiboji Roman Šebrle (48) anebo manželka šéfkuchaře Pohlreicha (66) Zdeňka (50), která na britskou legendu vyrazila s kamarádkami.

Mokrá jako pes

Užili si všichni, Depeche Mode totiž zahráli nejúspěšnější skladby téměř ze všech svých alb. Většinu písní pak odzpíval Dave Gahan (61). „Mokrá jsem byla jako pes, ale stálo to za to!“ napsala k fotkám v kapuci moderátorka a herečka Eva Decastelo (44). „Tak zase v únoru! Pro jistotu mám lístky na oba koncerty,“ těší se Eva na další návštěvu DM, tentokrát pod střechou O2 areny (22. a 24. února). „Boží to bylo!“ přitakával partnerce fotograf Tomáš Třeštík (42), který byl s ní. Páreček se stihl vyfotit i s kamarádkou, bývalou modelkou Evou Jasanovskou (43).

Dobře na nepřízeň počasí byla vybavená moderátorka Štěpánka Duchková (50). „Na koncert Depeche Mode zásadně jen ve stylovém modelu,“ připsala s humorem k fotce, kde je celá zabalená »v igelitu«.

Modelka a zpěvačka Eliška Bučková (34) se zase před deštěm kryla kulichem, který jí pořídil partner Radek Vácha (43) ve stánku s upomínkovými předměty.

Vzpomínka na Andyho

Nové, 15. studiové album Memento Mori (Pamatuj na smrt) již Depeche Mode propagují bez klávesisty Andrewa Fletchera (†60). Jeden ze zakládajících členů skupiny zemřel náhle loni 26. května, když mu praskla aorta.

Video
Video se připravuje ...

4 tenoři míří za oceán: Vystoupí v New Yorku v prestižní hale! David Turek

Fotogalerie
69 fotografií