Přestože Marek Ztracený již před časem oznámil, že na čas odchází ze světa šoubyznysu, a proto uspořádal hned několik posledních, rozlučkových koncertů, jeho fanoušci mu nejsou lhostejní. Jakmile se dozvěděl o projektu Ježíškových vnoučat, respektive o jednom konkrétním přání, na nic nečekal a rozjel se za staroušky, kteří netoužili po ničem jiném, než aby jim udělal radost svým zpěvem.

„Hodně z vás mě na to upozornilo, tak vám jen chci říct… SPLNĚNO,“ informoval na instagramu Marek, rodným jménem Miroslav Slodičák, který byl rád, že něco takového mohl podniknout a vyrazit do Alzheimer centra, kde zahrál na kytaru a zazpíval. „Dlouho mě něco tak nebavilo. Zdravím do Nového Strašecí, moc rád jsem vás všechny poznal a díky za pohoštění.“

Video
Video se připravuje ...

Opět zlatý Marek Ztracený: Jaké měl pocit po obhájení Slavíka? 

Svého vlivu se rozhodl využít i k tomu, aby o celé akci informoval širokou veřejnost. „Pokud chcete být také Ježíškovo vnouče, podívejte se na jejich stránky a přidejte se! Co je pro jednoho maličkost, může být pro druhého velká radost,“ vyzval i ostatní Marek Ztracený, který bývá často přirovnáván ke Karlu Gottovi (†80). Tak jako on nejenže sbírá Slavíky, ale má i dobré srdce.  

Fotogalerie
74 fotografií