Mladší bratr herce Jiřího Langmajera (56) sám sebe nazývá novodobým nomádem - na rozdíl od jiných celebrit nevyhledává turisticky oblíbené destinace, kam si člověk doletí letadlem a pak se vyvaluje v luxusu. Herec Lukáš Langmajer alias Vilda ze Slunečné je totiž duší dobrodruh, a tak docestoval do polského města Łeba se svými nejbližšími jenom v karavanu. Na pláži baltského přístavního města pak velmi odvážně zapózoval - a byl u toho skoro nahatý!

„Dnes jako socha Davida jsem stál, smál se na tu krásu vůkol sebe. Nesmál jsem se sám, měl jsem vás okolo sebe, jeden jak druhý, krásní a spokojení,“ napsal Lukáš na sociální síť a svá slova doprovodil obrázkem, na němž pózuje (téměř) v rouše Adamově, se zaťatým bicepsem. „Život náš nám dává doušky až po okraj, děkujeme. Jen dál, rádi to sneseme,“ zarýmoval si.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer: Nechci, aby se všichni měli tak dobře jako já! Alena Julie Novotná

Podobnost se sochou italského renesančního umělce Michelangela Buonarrotiho ovšem nebyla v póze, ale spíše v tom, že stejně jako zpodobnění biblického Davida i Langmajer byl tak, jak ho Pánbůh stvořil - akorát intimní partie si kryl ručníkem, ledabyle uvázaným přes tělo. Spíše než Davida ale připomínal spíš filmového Borata v jeho slavných plavkách.

Snad každý si v tu chvíli vzpomněl na Lukášova bratra Jiřího, jenž omylem ukázal své přirození na instagramu. Tehdy bezelstně sdílel na internetu video ze svého cvičení... a zpod osušky mu „něco“ vykouklo.

Fotogalerie
57 fotografií