Moderátorka pořadu Sama doma a Miss České republiky 2003 zažívá v poslední době opravdu těžké časy. „Sama doma“ totiž není jen na obrazovkách, ale i ve skutečnosti. 

Po nástupu manžela do vězení zůstala na děti sama, a jako by toho nebylo málo, se smutkem v srdci je navíc všechno včetně práce ještě obtížnější. „Upřímně, koketovala jsem s myšlenkou, že bych si pauzu ještě protáhla. I když mám veselejší dny, přesto je často složité nutit se k úsměvu…“ přiznala v létě Blesku.

Nakonec u moderování zůstala. „Došla jsem k závěru, že je fajn se rozptýlit. Protože dělání všechny chmury zahání,“ myslí si Lucie, která si kuráž dodává i každodenní ledovou sprchou. 

Teď ale přišla další krutá rána. Kvůli případu svého manžela si nezřídka vyslechne ostrou kritiku a odsudky. Na sociálních sítích se na ni v poslední době sypou o sto šest.

„Děkuji za vaši podporu a obranu. Paní Hartlovou jsem zablokovala. Její komentáře byly tak útočné a nemístné, navíc argumentačně velmi slabé a hloupé, plné chyb... Urážela tu nejen mého muže, ale i mnohé z vás,“ poděkovala svým příznivcům Křížková, která se jedné z kritiček zbavila blokací. 

Ani to ale podle některých nebyl dobrý krok - Křížková si vyslechla, že prý neumí přijímat kritiku! „Nejde o to, že bych nesnesla kritiku, nebo nerespektovala jiný názor na věc. Jde o způsob, jakým člověk svůj odlišný názor prezentuje. Její urážky už byly dost přes čáru, takže... Tuhle možnost instagram hezky vymyslel. Hned je tu lépe,“ zareagovala ještě ve „storíčku", aby svůj krok vysvětlila. 

VIDEO: Lucie Křížková se svlékla už dva měsíce po porodu. Po boku manžela mluvila o třetím dítěti! 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková na nic nečeká: Dva měsíce po porodu se svékla a chce třetí dítě! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
56 fotografií