Andrea Bezděková a Marek Lambora už nějaký čas pár netvoří, ale oficiální konec oznámili teprve před čtyřmi dny. 

S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili (abych usadil ty všelijaké otazníky zpátky do tečky). Jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu. Takže teď budeme západy našich dní, s požehnáním toho druhého a s čistým srdcem, vyhlížet každý po svém,“ napsal Lambora na svůj instagram a v podobném duchu se rozepsala i Andrea Bezděková. 

Ta se poprvé ve společnosti ukázala ve čtvrtek, kdy se v zahradě Slovanského domu rozsvítila vánoční výzdoba. I když se misska do objektivů smála, tak do řeči jí vůbec nebylo. Jen těžko hledala slova a oči měla zalité slzami. 

VIDEO: Mraky v ráji? Krásná misska Bezděková řekla, jak to má teď s hvězdou Slunečné Lamborou!

Video
Video se připravuje ...

Mraky v ráji? Krásná misska Bezděková řekla, jak to má teď s hvězdou Slunečné Lamborou! Markéta Reinischová

Opravdu nemám, co říct, vše už bylo řečeno. Nemám sílu se k tomu dál vyjadřovat,“ řekla Blesku Andrea, kterou rozchod dost semlel. Úsměv jí ale na akci vykouzlil malý synek Anety Vignerové, který byl z všudypřítomných světýlek celý rozzářený. 

Svařáku zase neodolala Mahulena Bočanová, která si cestou do zahrady koupila luxusní kozačky a hned si je i obula. Po celou dobu se držela v teple iglú a kožešin. Dcera Marina byla u svého tatínka, a tak se mohla herečka na chvíli odreagovat. 

Dorazila také modelka Michaela Štoudková, která je v sedmém měsíci. Jiný stav ji úplně změnil. Má 12 kilo nahoře a jediné, co ji zajímá, je vybavení pokojíčku pro holčičku. 

Fotogalerie
33 fotografií