„Už nehledám ideálního chlapa, už jsem došla k tomu, že to nejde. Ideální by se dal uplácat tak ze dvou, ze třech mužů. Chtěla bych chlapíka nad 55. Já ty mladý nechci. Měla jsem jednoho mladého - a už se to se mnou veze. Ať mi napíšou do divadla, heslo: Vržeme koleny,“ smála se v primácké talk show herečka.

A spustilo to doslova smršť! „Asi došlo k chybě v matrixu, pořad Honzy Dědka 7 pádů nebyl míněný jako free seznamka, ale evidentně to tak vyznělo! Děkuji za enormní zájem, to bych opravdu na sklonku života nečekala, že mi zavaříte mobil,“ napsala Mahulena v sobotu na svůj facebook. „Ale prosím všechny pány, aby řádně zvážili své ,nabídky‘, než mi budou nabízet své služby, srdce a celoživotní věrnost,“ směje se s tím, že je zapotřebí mít soudnost.

Co Bočanové vadí? „Třeba je dobrý promazat na zdech fotky s manželkou a dětmi (když jste tedy svobodní a bez závazků a milujete mě celý život), tím bych začala. Jestli s někým žijete dvacet let a máte spolu dokonce i děti, a přesto jste si ji nevzal, neznamená to, že jste svobodný, ale že jste zbabělec a debil,“ pustila se do svých „nápadníků“.

Také by ocenila trochu erudice. „Vysoká škola života taky moc nepomůže (tzn. mám dokodrcanou devítku a nic neumim, neznám, fotim se v Gucci s BMW - a někdy je i moje). Voliči BabišeZemana a Ortelu mají taky stopku. Když jste světoběžník cestovatel, prosím, chce to aspoň jeden světový jazyk, trefit v Paříži, případně aspoň na Václaváku,“ upřesňuje Mahu své požadavky. „Cvajmál šampaniše bite neprojde, natož v Paříži,“ dodává.

A co jí v nabídkách vytočilo nejvíc? „Věta - já bych Vás zkrotil - na mě působí jako repelent. Zkuste rodeo, to vyjde laciněji. Mě už nikdo nepředělá - a o tom to je. V životě nejvíc potřebuju humor, intelekt, spolehlivost, morálku, Máňu a zhubnout! Nazdar, vaše Mahu (teď ty SMS snad prořídnou),“ doplnila ke svému televiznímu vystoupení.

VIDEO: Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem.

Video
Video se připravuje ...

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem. FTV Prima

Fotogalerie
29 fotografií