Zdá se, že život herečky Petry Vajdové se konečně obrací k lepšímu. Po opuštění protialkoholní léčebny, svatbě a narození syna Martínka se teď pomalu ale jistě vrací do práce. Díky tomu se teď po dlouhé době objevila i na veřejnosti, informoval web Pluska.sk.

Vajdová získala roli ve filmu Evity Twardzikové s názvem V létě ti řeknu, jak se mám. Film vznikl podle stejnojmenné knižní předlohy, a ta se teď s novou adaptací dočkala reedice. V pondělí se pak reedice křtila na slavnostní akci, kam dorazila i Vajdová. 

Herečka sice vypadala poněkud unaveně, po několika skutečně náročných letech je to ale poměrně pochopitelné. Navzdory tomu se navíc usmívala od ucha k uchu. 

Problémy s alkoholem

Život Vajdové značně poznamenal démon alkohol. V roce 2017 byla zadržena za řízení pod vlivem, když za volantem nadýchala až 2,4 promile. Jen zázrakem se tehdy nikomu nic nestalo. 

Po zadržení šla Petra do sebe a nastoupila do protialkoholní léčebny. Tam se seznámila se svým budoucím manželem Martinem Hrnčiříkem a společně se vydali na dráhu střízlivosti. Po opuštění léčebny se dvojice vzala a za krátko se jim narodil syn Martínek. 

Herečka se po letech bojů se závislostí pomalu vrací do práce. Diváci ji přitom mohou vidět jak na divadle, tak v seriálech a brzy i v novém celovečerním filmu. 

VIDEO: Dodnes se divím, že mě manžel neopustil, není to se mnou jednoduché, ani když jsem střízlivá

Video
Video se připravuje ...

Dodnes se divím, že mě manžel neopustil, není to se mnou jednoduché, ani když jsem střízlivá Videohub

Fotogalerie
71 fotografií