Hvězda slovenské Ordinace v růžové zahradě a Paneláku Petra Vajdová si prošla hodně bouřlivým životním obdobím, které skončilo v protialkoholní léčebně, kde poznala svého budoucího manžela Martina (44). I ten zde bojoval s démonem alkoholu. Léčbu ale oba dva předčasně ukončili a ruku v ruce zamířili ku západu slunce. V červnu minulého roku se pak stala Vajdová maminkou, když porodila synka Martina (8 měsíců), a začala znovu pošilhávat po návratu do Slovenského národního divadla (SND), z něhož byla po svém opileckém skandálu „odejita“.

Převzala prý nejenom herecké party po kolegyni Monice Potokárové (†27), co si koncem minulého listopadu sáhla na život, ale i záskok v klasickém dramatu Antigona. Tuto hru Vajdová aktuálně zkouší po boku fešáka Jána Koleníka (40), jenž se společným selfíčkem ze zkoušky pochlubil na sociálních sítích.

Málokdo ale dokázal uvěřit vlastním očím: Půvabná herečka na fotce vypadá velice vyčerpaně a nemocně! Pohublá, vrásčitá, s kruhy pod očima… Jako kdyby to vůbec nebyla ona. Dalo by se sice namítnout, že nelichotivému snímku přispělo nevhodné divadelní osvětlení, ale ani pohledný herec známý ze seriálu První republika, ani vedle stojící Dominika Kavaschová (30) nepůsobí tak zničeně!

Na nebohé Vajdové se nejspíš neblaze podepsal i fakt, že na rozdíl od ní její manžel-kamioňák nadměrnému pití holduje zřejmě ještě teď a ze své závislosti se zcela nevyléčil. Na podzim minulého roku naboural firemním vozem do zaparkovaných aut v Šamorínském areálu, načež mu bylo v dechu naměřeno – v pravé poledne – slušných 1,75 promile. 

Martin tehdy okamžitě přišel o řidičák, který je při jeho práci více než nezbytný, a hlavou rodiny se musela chtíc nechtíc stát Petra. Existenční problémy ji nejspíš přiměly k návratu do práce, přestože doma má ani ne ročního chlapečka. Soudě dle jejího strhaného výrazu má co dělat, aby to všechno zase ustála! Anebo jenom patří mezi ženy, co bez vrstvy make-upu prostě vypadají nezdravě?

VIDEO: Podobný skandál se odehrál v roce 2018 také v Česku: Dagmar Patrasová (63) nabourala auto a v krvi měla 2,5 promile!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
45 fotografií