Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra před svými fanoušky a sledujícími na sociální síti nic neskrývá. Dokonce se teď přiznala, že útočiště v náročných chvílích má vskutku na neobvyklém místě, dokonce přiložila i foto jako důkaz.

Perné chvilky jí totiž čas od času připraví dcera. „Ella dneska v 6:45 vstávačky a přes den spánky 2x 35 minut a je 21 h. a ještě nespí,“ posteskla si Kopřivová na instagramu. „Jsem zašitá na záchodě?“ stojí rovněž v jejím příspěvku, na kterém vypadá opravdu velmi unaveně. „Pst, Míra to neví,“ přiznává rovněž svým sledujícím.

Veronika má ovšem s dcerou a partnerem velké plány, kromě cesty do Ameriky, kam už se hrdá maminka velmi těší, plánují i stěhování z jejich pražského bytu do Litoměřic. „Litoměřice jsou hezký, já tam dřív studovala. Budeme se tam stěhovat, až bude hotový dům, s kterým nejdřív musíme začít,“ prozradila před nějakým časem. Snad nebudou kvůli spánkovému režimu malé Elly jejich plány ohroženy. Doposud si totiž Veronika cestování s dcerou nemohla vynachválit a tvrdila, že všechny cesty prospala, snad tedy bude dobře spát alespoň na cestách.

Video: Smutné přiznání Veroniky Kopřivové: Narození dcery vztahu nepomohlo!

Video
Video se připravuje ...

Smutné přiznání Veroniky Kopřivové: Narození dcery vztahu nepomohlo! Markéta Reinischová

Fotogalerie
68 fotografií

Fotogalerie
68 fotografií